Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    САЛАТА З БАНАНАЎ СА СПАГЕЦЦІ

    -2 банана,

    -2 яблыка,

    -2 памідора,

    -250 г спагецці,

    -8 ст. лыжак смятаны,

    -100 г сыра,

    -6 ст. лыжак зялёнага кансерваванага гарошку,

    -100 г грэцкіх арэхаў,

    -1 цытрына,

    -соль,

    -чорны і чырвоны молаты перац,

    -зеляніна пятрушкі.

     

    Спагецці адварыць у падсоленай вадзе да гатовасці, ваду зліць, спагецці астудзіць. Бананы, яблыкі і памідоры старанна вымыць. Бананы ачысціць ад лупіны і нарэзаць кружочкамі. Яблыкі разрэзаць на палоўкі і выдаліць асяродак. Палоўкі ачысціць ад лупіны і нарэзаць долькамі. Памідоры нарэзаць кружочкамі. Зялёны гарошак адкінуць на друшляк і даць сцячы вадкасці. Сыр нарэзаць буйнай саломкай. Пакласці ўсе кампаненты ў салатніцу і акуратна перамяшаць. Грэцкія арэхі ачысціць ад шкарлупіны і, падзяліўшы ядры на палоўкі, злёгку абсмажыць на патэльні. Прыгатаваць соус са смятаны, соку, выціснутага з цытрыны, солі і перцу. Перад падачай да стала салату ўпрыгожыць зелянінай пятрушкі і палоўкамі ядраў грэцкіх арэхаў. Соус падаць асобна.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar