Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 109
    Паказана матэрыялаў: 101-109
    Старонкі: « 1 2 3

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Ачысціце крэветкі. Пагатуйце іх у невялікай колькасці вады 4 хвіліны і адкіньце на друшляк. Змяшайце сухія інгрэдыенты. Узбіце яйка з півам і дадайце да мукі, усё добра ўзбіце.

    Эратычная кухня | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Размарожанае мяса крыля злёгку спасераваць на сметанкавым масле ці маргарыне і злучыць з пасераванай, дробна нарэзанай, рэпчатай цыбуляй.

    Эратычная кухня | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Старанна вымыць садавіну. Банан ачысціць ад лупіны і парэзаць мякаць тоненькімі кружочкамі. Яблыка таксама ачысціць ад лупіны і, выдаліўшы неядомы асяродак, нарэзаць тонкай саломкай. Змясціць нарэзанае саломкай яблыка і бананавыя кружочкі ў невялікую салатніцу, дадаць да іх парэзаную на дробныя кавалачкі палоўку свежага ці кансерваванага персіка.

    Эратычная кухня | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Даўным-даўно жыла адна дзяўчына, жыла яна, прыпяваючы, ні пра што не гаруючы і слёз сваіх дзявоцкіх дарма не марнуючы. І здарылася так, што сустрэўся аднойчы ёй хлопец. Быў ён сам сабою прыгожы і станісты, шырокі ў плячах і вузкі ў тазе, яго вочы гарэлі агнём палымяным, голасам быў ён мяккі і ўладны. І захацела дзяўчыне стаць яго адзінай уцехаю, сэрца яе ўсушыў смутак-журба па ім.

    Эратычная кухня | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Мы так абвыклі да ванілі. Яе дадаюць і ў выпечку, і ў алкагольныя напоі (нават у піва), і ў касметыку, і ў лекі. Аднак гэта папулярная сягоння рэзкая затаўка стала вядомая ў Еўропе толькі ў XVI веку. І вось пры якіх акалічнасцях. Высакародны канкістадор Эрнан Картэс уступіў з невялікім атрадам у сталіцу ацтэкаў. У знак свету і добрых намераў індзейскі імператар Мантэсума прапанаваў беламу чалавеку рытуальны напой.

    Эратычная кухня | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яшчэ ў Старажытнай Грэцыі архідэю лічылі сэксуальнай кветкай. Чаму? Можа таму, што яе два кораня-клубня падобныя на мужчынскія палавыя органы (архіс па латыні - мужчынскія яечкі). Можа з-за ап'яняльнага паху, які нагадвае любоўную стому. Цяпер ужо не разабрацца.

    Эратычная кухня | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Па-першае, эратычныя стравы лепш за ўсё рыхтаваць пад вечкам, на слабым агні, ва ўласным соку ці з даданнем невялікай колькасці вады. Ежу лепш за ўсё рыхтаваць на расліннай "падушцы", гэта значыць на дно посуду ўкладваюць пласт разнастайнай гародніны, нарэзанай саломкай ці лустачкай. На такую "падушку" кладуць пласт мяса ці рыбы, а затым ізноў укладваюць пласт гародніны. Выкладзеную такім чынам страву заліваюць гарачай салёнай вадой і рыхтуюць без перамешвання.

    Эратычная кухня | Просмотров: 198 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Пагаворым зараз пра самую эратычную трапезу, пра тую атмасферу, якая павінна ёй спадарожнічаць. Падчас трапезы велізарнае значэнне маюць становішча, асвятленне, музыка. Мужчына кахае вачамі, таму жанчыне трэба ўжо падчас трапезы імкнуцца выглядаць цудоўна, узбуджальна.

    Эратычная кухня | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Самай вялікай перашкодай у каханні для вялікага мужчыны, сцвярджаюць дыетолагі, з'яўляецца яго вага. Ва ўсім гармоны вінаватыя! Апыняецца, у мужчын, якія пакутуюць атлусценнем, рэзка паніжаецца ўзровень тэстастэрону ў крыві. А менавіта ён забяспечвае поспех у любоўных уцехах.

    Эратычная кухня | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 101-109