-80 г мяса крыля,
-80 г папараці салёнай,
-180 г бульбы,
-95 г цыбулі рэпчатай,
-60 г масла сметанкавага ці маргарыну,
-100 г таматавага соусу,
-зеляніна,
-спецыі
Размарожанае мяса крыля злёгку спасераваць на сметанкавым масле ці маргарыне і злучыць з пасераванай, дробна нарэзанай, рэпчатай цыбуляй. Асобна абсмажыць да паўгатовасці нарэзаную сярэднімі кубікамі бульбу і дадаць да мяса крыля з цыбуляй. Салёную папараць адмачыць у зменнай вадзе на працягу 2 гадзін, затым адварыць 12-15 хвілін, астудзіць, нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Падрыхтаваныя прадукты злучыць, дадаць таматавы соус і тушыць да гатовасці 15-20 хвілін.
|