Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    СУП РЫСАВЫ З МІДЫЯМІ

    -150-200 г вараных мідый,

    -1 шклянка рысу,

    -2 морквы,

    -1/4 кораня пятрушкі,

    -1 галоўка рэпчатай цыбулі,

    -2 ст. лыжкі маргарыну,

    -соль,

    -1/2 г. лыжкі дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі ці кропу,

    -5-6 гарошын чорнага перцу.

     

    Мідыі адварыць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. У кіпячы булён з мідый пакласці прамыты ў цёплай вадзе рыс. Карэнні і цыбулю нарэзаць кубікамі, пасераваць на масле і дадаць у булён за 15-20 хвілін да канчатка варкі. Адначасова з карэннямі пакласці мідыі, соль, чорны перац. Пры падачы на стол пасыпаць суп дробна нарэзанай зелянінай.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar