-20 г свежага тунца,
-20 г паляндвіцы ласося,
-20 г паляндвіцы чырвонага марскога акуня,
-20 г паляндвіцы шэрага марскога акуня,
-20 г вычышчаных каралеўскіх крэветак,
-20 г апрацаваных кальмараў.
Гародніна і спецыі:
-50 г чырвонага салодкага перцу,
-50 г жоўтага салодкага перцу,
-35 г морквы,
-15 г сцябла салеры,
-20 г мякаці памідора (без скуры і насення),
-25 г цыбулі-парэй,
-25 г чырвонай цыбулі,
-25 г рэпчатай цыбулі,
-2 кружочка цытрыны,
-5 г конбу (марскога багавіння),
-пучок пятрушкі,
-шафран,
-соль - па густу,
-перац чорны молаты - па густу.
Рыба і кальмары наразаюцца брусочкамі, крэветкі рэжуцца напалову. Гародніна наразаецца саломкай (морква - кружочкам), цыбуля - паўколамі, конбу і зеляніну дробна сякуць. У кіпячы рыбны булён закладваецца загадзя падрыхтаваная гародніна і багавінне. Затым суп праварваецца да гатовасці гародніны, у яго дадаецца сечаная зеляніна і шафран. Да густу суп даводзіцца соллю і перцам. У суп дадаюцца рыба і морапрадукты. Суп праварваецца некалькі хвілін і разліваецца па талерках.
|