Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    САЛАТА З ХУРМЫ З ЦЫБУЛЯЙ І ЯБЛЫКАМІ

    -4 сярэдніх плода хурмы,

    -1 яблыка,

    -1 цыбуліна,

    -3 cт. лыжкі алею,

    -2 cт. лыжкі цытрынавага соку,

    -цукар,

    -чорны молаты перац

     

    Плады хурмы вымыць, вызваліць ад пладаножак і, не чысцячы ад лупіны, разрэзаць кожны плод напалову. Палоўкі пладоў хурмы нарэзаць тонкімі кружочкамі. Яблыка вымыць, ачысціць ад лупіны, разрэзаць на чвэртачкі і, выдаліўшы асяродак, нарэзаць тонкімі лустачкамі. Цыбуліну ачысціць ад шалупіны і нарэзаць тонкімі кружочкамі. Пакласці нарэзаныя кружочкі хурмы, лустачкі яблыка і кружочкі цыбулі ў салатніцу і акуратна перамяшаць. З цытрынавага соку, алею і цукру прыгатаваць соус для салаты. Перад падачай да стала заправіць салату, прыгатаваную ў салатніцы, соусам і пасыпаць чорным молатым перцам.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar