Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    КАНФІЦЮР З ДЫНІ, ПЕРСІКАЎ І ФЕЙХОА

    -250 г дыні,

    -250 г персікаў,

    -250 г фейхоа,

    -350 г цукру,

    -3,5 ст. лыжкі распушчанага жэлаціну,

    -кавалачак лупіны апельсіна,

    -2 гваздзічкі.

     

    Дыню разрэзаць напалову, ачысціць ад семечак, выняць мякаць. Персікі бланшаваць, зняць скурку і нарэзаць тонкімі палоскамі. Фейхою нарэзаць лустачкамі. Садавіну змяшаць з цукрам і жэлацінам, накрыць вечкам і паставіць на ноч у халоднае месца. Гваздзічкі ўторкнуць у лупіну апельсіна, лупіну пакласці ў садавіну і, памешваючы, давесці да кіпення. Кіпяціць на працягу 3 хвілін. Выняць лупіну апельсіна з гваздзікай. Астудзіць.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 189 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar