Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    НАПОЙ З АПЕЛЬСІНАЎ З МЁДАМ

    - 2 літра вады,

    -3 - 4 сярэдніх апельсіна,

    -250 грам цукровага пяску,

    -ці 180 - 200 грам вадкага мёда.

     

    Зняць з прамытых апельсінаў цэдру, дробна нарэзаць і заліць крутым кіпенем на 1-2 хвіліны, каб выдаліць гаркату.

    Ваду зліць, цэдру заліць патрэбнай для напоя колькасцю халоднай вады, хутка давесці да кіпення, і праварыць каля 10 хвілін на слабым агні.

    Затым даць адвару настаяцца 2-3 гадзіны, працадзіць, дадаць цукар ці мёд і яшчэ раз выгрэць да кіпення (але не кіпяціць).

    Даць напою астыць да злёгку цёплага стану, дадаць выціснуты з апельсінаў сок і затым ужо напой добра астудзіць.

    Асобна падаць да напоя кубікі харчовага лёду.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2014)
    Праглядаў: 111 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar