Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 1001-1050 |
Старонкі: « 1 2 ... 19 20 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У плоскі куфель пакласці сметанкавае марозіва, дадаць малінавы сіроп і ягады трускаўкі. |
Змяшаць лыжкай у шклянцы хайбол астуджаную содавую ці мінеральную ваду з малінавым сіропам. Затым дадаць марозіва. Упрыгожыць ягадамі маліны (ці трускаўкі). |
У шклянку з малінавым марозівам дадаць садавіну, паліць малінавым сіропам. Пасля гэтага ўсё заліць газаванай вадой. |
Змешваюць лыжкай у шклянцы астуджаную содавую ці мінеральную ваду з малінавым сіропам. Затым дадаюць марозіва. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Ў высокі куфель пакласці клубнічнае марозіва і кансерваваную садавіну асарці, ўліць клубнічны і цытрынавы сіропы і газаваную ваду і адразу ж падаць. |
У вялікі фужэр пакласці марозіва, ўліць кізілавы сок, дадаць кансерваваныя слівы (ці асарці) і заліць яблычным морсам. Падаць не размешваючы. |
У шклянку з кававым марозівам дадаць кававы сіроп, зверху ўзбітыя сліўкі, і заліць малаком. |
У шклянку пакласці кававае марозіва, дадаць кававы сіроп, ўзбітыя сліўкі, малако. |
У шклянку хайбол пакладзём марозіва і дададзім астатнія кампаненты кактэйлю ў паказаным парадку. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Некалькі яловых ці хваёвых іголак расціраюць у ступцы, дадаўшы туды ж малінавы сіроп. Затым іголкі выдаляюць, а сіроп пераліваюць па лязу нажа на дно высокай шклянкі. |
Ў высокі куфель пакласці фруктовае марозіва, дадаць грушавы сок, кансерваваную садавіну асарці, заліць чорнапарэчкавым морсам. Падаць не размешваючы. |
У шклянку пакласці апельсінавае марозіва, дадаць грушавы сок, сезонную садавіну асарці Заліць парэчкавым морсам. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Ў шклянку пакласці сметанкавае марозіва, ўзбітыя сліўкі, дадаць цукровы сіроп. Заліць халоднай моцнай гарбатай. |
У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці ўзбітыя сліўкі, дадаць сіроп. Пасля гэтага ўсё заліць халоднай гарбатай. |
Змяшаць лыжкай у шклянцы хайбол содавую ці мінеральную ваду з вішнёвым сокам. Затым дадаць марозіва. Упрыгожыць вішнямі без костачак. Падаць з лыжачкай. |
Пакласці ў куфель сметанкавае марозіва, наліць натуральны вішнёвы сок і малако. Не размешваць. Падаць з лыжачкай. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці фруктовае марозіва, дадаць бярозавік, кансерваваную садавіну асарці і заліць газаванай вадой. Не размешваць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У шклянку пакласці арэхавае марозіва, дадаць арэхавы сіроп, садавіну асарці. Заліць газаванай вадой. |
У шклянку з арэхавым марозівам пакласці садавіну, дадаць сіроп. Пасля гэтага ўсё заліць халоднай газаванай вадой. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У шклянку з апельсінавым марозівам пакласці садавіну асарці, дадаць апельсінавага соку. Пасля гэтага ўсё заліць газаванай вадой. |
Замест сумесі апельсінавага соку і содавай вады можна прыгатаваць гэты айс-крым, выкарыстоўваючы напой "Фанта". |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці нарэзаны ананас і ананасны сок. |
Пакласці ў куфель сметанкавае марозіва, дадаць ананасны сок, нарэзаны ананас. Заліць ліманадам. Не размешваць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
АЙС-КРЫМ - гэта смачны, пажыўны фруктова-ягадны напой, галоўнай складовай часткай якога з'яўляецца марозіва. Парадак падрыхтоўкі айс-крымаў. У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. Таму ўсе кампаненты павінны быць папярэдне астуджаны. Марозіва ў іх не змешваюць з іншымі кампанентамі. Падаюць айс-крымы з саломінкай і лыжачкай. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць сунічны сок, свежую спелую суніцу і заліць бярозавікам. |
Пакладзём у крэманку марозіва, джэм ці жэле малінавае і, не памешваючы, нальём бярозавік. Падаём адразу ж. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Спачатку ў куфель кладуць усе кампаненты, затым зверху кладуць сметанкавае марозіва. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць грушавы сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць чорнапарэчкавым морсам. |
Ў высокай шклянцы ці куфлі змяшаць астуджаную содавую ці мінеральную ваду і малінавы сіроп, дадаць марозіва. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
|