Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 801-850 |
Старонкі: « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Змяшайце адну шклянку свежай маліны з паловай шклянкі кефіру, і ўзбіце атрыманую сумесь у міксеры. |
Ў вялікі фужэр наліце трохі кефіру, па-над кефірам, не змешваючы, асцярожна ўліце журавінавы сок, затым на сок выкладзіце яшчэ адзін пласт соку, лепш апельсінавага. У такім парадку размяркуйце ў куфлі малінавы і чарнічны сок. |
Невялікую колькасць кефіру змяшайце з сокам цытрыны і цукрам. Затым вазьміце некалькі пладоў хурмы і нарэжце невялікімі кавалачкамі. |
Змяшаць. Атрыманую сумесь ўзбіце ў міксеры. Ужываючы гэты кактэйль, вы выводзіце з арганізма таксіны. |
Вазьміце патрабаваную колькасць кефіру, мёда і абрыкосавага соку і ўзбіце ў міксеры. Затым пастаўце сумесь у халадзільнік на 2 гадзіны. Пасля таго як сумесь досыць астудзіцца, выміце яе з халадзільніка і разліце па куфлях. |
Вазьміце невялікую колькасць шакаладу, паламайце на долькі і пакладзіце ў посуд з невялікай колькасцю малака. Пастаўце посуд на слабы агонь і дайце шакаладу набыць вадкую кансістэнцыю. Далей заліце шакалад кефірам, цукровым сіропам і перамяшайце міксерам. |
Ўсе кампаненты змяшайце ў блендэры і пераліце ў куфель для шампанскага. Зверху кактэйль упрыгожце "горкай" узбітых слівак і ягадай ажыны. |
Невялікую колькасць вычышчаных ад насення пладоў шыпшыны замачыце ў вадзе на 2-3 гадзіны і затым сварыце ў гэтай жа вадзе да мяккасці і пратрыце праз сіта. |
Памыйце невялікую колькасць радыскі, нарэжце дробнымі кавалачкамі і раўнамерна размяркуйце па куфлях. Далей вазьміце трохі зялёнай цыбулі, памыйце, дробна нашаткуйце яе і таксама раўнамерна размяркуйце па куфлях. |
Выцісніце з кавуна сок і змяшайце яго з невялікай колькасцю кефіру. Затым дадайце трохі ананасавага соку і таксама добранька перамяшайце. На дно куфляў пакладзіце невялікія кавалачкі кавуна і заліце кактэйлем. |
Вазьміце два бурака сярэдніх памераў, памыйце іх і зрэжце лупіну. Далей нарэжце бурак невялікімі кавалачкамі і прапусціце праз сокавыціскалку. |
Са свежых ягад трускаўкі прыгатуйце сок і пюрэ, працёршы іх праз сіта. Сок і пюрэ змяшайце, ўліце астуджаныя сліўкі, дадайце цукровы пясок і нацёртую цытрынавую цэдру. |
Ўзбіце жаўткі з клубнічным сокам. Дадайце кефір, кубікі лёду і добра перамяшайце. Атрыманую сумесь працэдзіце, астудзіце і разліце ў куфлі. Упрыгожце ўзбітымі сліўкамі і ягадамі трускаўкі. |
Ў халодны кефір уліце малінавы сіроп, дадайце карыцу і ўзбіце ўсё ў міксеры да з'яўлення пены. Напой пераліце ў куфель і пасыпце шакаладнай габлюшкай. |
Венцам ўзбіце клубнічны сок, кефір і цукровую пудру. Паступова ўліце цытрынавы сіроп і пераліце кактэйль у куфлі з кубікамі лёду. |
Ўсе кампаненты ўліце ў міксер ці шэйкер, ўзбіце. Перад падачай пакладзіце ў куфлі кубікі лёду. |
Ўсе інгрэдыенты старанна ўзбіце і пасыпце карыцай. |
Ўсе кампаненты змяшайце ў блендэры і пераліце ў шклянку для лонгдрынка. Кружок апельсіна наніжыце на край шклянкі і прымацуйце да яго галінку мелісы. |
Зеляніну расцерці з соллю, перцам, дадаць кефір, усё змяшаць. |
Агуркі вымыць, ачысціць ад скуркі і нацерці на тарцы. Перамяшаць з іншымі прауктамі. Да стала падаць з лыжкай. |
Ягады перабраць, прамыць, адкінуць на сіта, працерці. Сліўкі, ёгурт, кефір злучыць з ягадамі і цукрам, старанна размяшаць. |
Чарніцу расцерці. Уліць кефір, дадаць цукар. Ўзбіць ўручную ці ў міксеры. |
Усе кампаненты змяшайце ў блендэры і пераліце ў шклянку для лонгдрынка. Зверху кактэйль упрыгожце "горкай" узбітых слівак. |
Халодны кефір, сок чарнаплоднай рабіны і цукровую пудру добра змяшаць міксерам. Падаваць з кубікамі харчовага лёду. |
Вазьміце трохі яблыкаў, памыйце іх, зніміце лупіну і пратрыце на дробнай тарцы. Заліце цёртыя яблыкі кефірам і добранька ўзбіце міксерам. |
Змяшайце трохі кефіру з сокам чырвонай парэчкі і сокам мандарына. Разліце па куфлях, папярэдне паклаўшы на дно па некалькі кавалачкаў дыні. Падавайце да стала астуджаным. |
Змяшайце кефір з сокам рэдзькі, дадайце соль, перац і нашаткаваную свежую зеляніну. Усё гэта добра перамяшайце і разліце па куфлях. Краі куфляў можна ўпрыгожыць долькамі памідора. |
Змяшайце кефір з сокам чарнаплоднай рабіны, сокам суніцы і сокам лясной парэчкі. У куфлі пакладзіце свежыя ягады суніцы і заліце іх кактэйлем. Краі куфляў можна ўпрыгожыць напалову разрэзанымі ягадамі трускаўкі. |
Вазьміце невялікую колькасць маладой морквы, памыйце і пратрыце на тарцы. Затым заліце яе кефірам і добранька змяшайце ў міксеры. Дадайце ў атрыманую масу трохі цытрынавага соку і цукровага сіропу і зноў перамяшайце міксерам. |
Настой прыгатуйце са свежых ці сушоных ягад шыпшыны. Усе кампаненты астудзіце. Працэджаны настой шыпшыны ўліце ў кефір, дадайце цукровы пясок і ўзбіце венцам. |
Ў куфель з кефірам дадайце сіроп шыпшыны і цукар, перамяшайце і адразу падавайце. |
Халодны кефір змяшайце з пюрэ з суніцы і мёда. Выліце ў куфель і пасыпце молатай карыцай. |
У кефір ўліць мёд, дадаць трохі карыцы і імбіра. Усё старанна перамяшаць. Можна злёгку ўзбіць, каб атрымалася аднастайная маса. |
Астуджаны кефір ўзбіце з мёдам, выліце ў куфель і падавайце з саломінкай. |
У кефір уліце маркоўны сок, дадайце цукар, перамяшайце і адразу ж падавайце да стала. |
1 літр кефіру змешваем са 100 мл малінавага сіропу і ўзбіваем. |
Кефір, сок і жаўток старанна перамяшаць, ўліць добра ўзбіты бялок і піць. |
Астуджаны кефір ўзбіце з мёдам, памешваючы, дадайце таматавы сок. Кактэйль выліце ў куфель. |
Шпінат вымыць і заліць крутым кіпенем. Пасля астывання выняць з вады і працерці скрозь дробнае сіта. Масу ўзбіць міксерам, дадаць у яе цукар і кефір, выліць у празрыстыя шклянкі, напоўніўшы іх да паловы. |
Апельсіны ачысціць ад скуркі, выдаліць белы пласт і падзяліць на долькі. |
Размалоць у блендэры буйныя плады мяккай слівы, папярэдне выдаліўшы з іх костачкі. Змяшаць масу з кефірам, дадаць цукар і карыцу па густу. |
Часнык дробна пасекчы, змяшаць з перцам, кропам і соллю, усыпаць у кефір і добра размяшаць. Кефір пакінуць стаяць у адкрытым посудзе (абавязкова эмаляваным, парцалянавым ці шкляным) на 4-5 гадзін. Ужываць з дробна нарэзаным чорным хлебам (як цуру), а таксама з адваранай бульбай, салёнымі агуркамі. |
Прамыйце і перабярыце трускаўку, дайце ёй сцячы і разатрыце. Паступова дадайце кефір і мёд, усё старанна перамяшайце. Дадайце цукар па густу і астудзіце. |
Астуджаны кефір і сіроп ўзбіце, пераліце ў куфель і пасыпце молатай карыцай. Кактэйль з саломінкай падавайце неадкладна, бо пагаршаецца вонкавы выгляд напоя. |
Змяшаць міксерам 1 жаўток, 1 шклянку кефіра і 30 г мёда. (можна, верагодна і какаву дадаць). |
Сыры бурак нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з дробна насечаным інжырам, яблычным сокам, кефірам і ўзбіць масу. |
Прыгатаваць цукровы сіроп, астудзіць, дадаць яблычны сок, кефір, перамяшаць і падаваць да стала. |
Яблыкі прамыць і выдаліць насенне. Нарэзаць на лустачкі, заліць гарачай вадой і настаяць 5-10 хвілін. |
Яблыкі ачысціць, выдаліць насенныя скрынкі. Журавіны расцерці драўляным песцікам, адлучыць сок, а жамерыны заліць вадой. Дадаць адыходы яблыкаў. |
Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, заліць кефірам ці сыроваткай, дадаць цукар, перамяшаць. |
|