Статыстыка |
Анлайн усяго: 4 Гасцей: 4 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 751-800 |
Старонкі: « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
1. Нацерці яблык і бурак на тарцы ці здрабніць на блендэры.
2. Ўсе інгрэдыенты змяшаць і варыць 7 хвілін на слабым агні |
Заварыць гарбату. У гарачай гарбаце растварыць мёд і астудзіць. Дадаць смятану, перамяшаць і ўліць сок цытрыны. Падаць астуджаным. |
Кіслую вадкую смятану выліце ў эмаляваную міску і засыпце цукрам. Узбіце яе міксерам і пастаўце на слабы агонь. Як толькі ўзбітая смятана пачне тапырыцца, дадайце цёрты шакалад ці какава-парашок. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1хвіліны. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. |
Сыр натрыце па тарцы, дадайце жаўткі, малако і ўзбіце да атрымання аднастайнай масы. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1хвіліны. |
Змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. |
Зрэжце скурку цытрыны доўгай стужкай. Адзін канец учэпіце за край куфля, а другі канец апусціце на дно куфля. Пакладзіце на дно куфля некалькі кавалачкаў лёду. |
Натрыце на дробнай тарцы сыр і засыпце яго ў кубак міксера. Туды ж дадайце таматавы сок, яйкі, соль і перац. Узбіце атрыманую масу міксерам. |
Невялікую колькасць слівовага і гранатавага сокаў змяшаць з кефірам, яйкамі і цукрам, і добранька перамяшаць міксерам. Далей, вазьміце некалькі сліў і вішань, і выдаліце з іх костачкі. |
Вазьміце некалькі штук ківі і невялікіх грэйпфрутаў. Зрэжце лупіну з ківі і нарэжце іх дробнымі лустачкамі. Далей выцісніце сок з грэйпфрута і змяшайце яго з кефірам. |
У чару міксера заліце невялікую колькасць кефіру, засыпце туды трохі мюслі, разынак, наліце абрыкосавы сок і разбіце яйка. |
Вазьміце невялікую колькасць клубнічнага варэння і змяшайце яго з кефірам. Дадайце туды ж цытрынавы сок, яйка і цёрты мушкатавы арэх. |
Вазьміце трохі інжыравага варэння і выдаліце з яго плады. У пакінуты сіроп наліце кефір, разбіце яйкі і насыпце цёрты белы шакалад. |
Змяшайце з кефірам невялікую колькасць свежага вінаграднага соку. Дадайце яйка, трохі грушавага соку і атрыманую сумесь добранька перамяшайце міксерам. |
З невялікай колькасці свежай і прамытай брусніцы выцісніце сок, змяшайце яго з кефірам і сметанкавым лікёрам. |
Патрэбную вам колькасць малінавага і чорнасмародавага соку змяшайце і дадайце да іх кефір. Затым вазьміце пару яйкаў, разатрыце з цукровым пяском і пакладзіце ў сумесь сокаў і кефіру. |
Вазьміце некалькі апельсінаў і выцісніце з іх сок, далей змяшайце з яблычным сокам, дадайце яйкі і цукар і добранька ўзбіце міксерам. |
Вазьміце невялікую колькасць кізілавага варэння і выдаліце з яго сіроп. Змяшайце сіроп з кефірам, яйкамі і сокам свежых мандарынаў. |
Усе кампаненты, акрамя міндальнага арэха, астуджаюць; змешваюць у міксеры, выліваюць у шклянку і зверху пасыпаюць цёртым арэхам. |
Усе кампаненты астуджаюць, змешваюць у міксеры, выліваюць у шклянку і зверху пасыпаюць кропавай пудрай. |
Пакласці садавіну ў міксер (блендэр) і здрабніць. Дадаць кефір, цукар (мёд) і размяшаць. Злёгку паперчыць |
Для набракання шматкоў, заліць іх кефірам на нейкі час. Калі шматкі стануць мякчэй, наліць сумесь у міксер, Да кефіру дадаць тварог, марожаную вішню і фруктозу. |
Кефір з цукрам добра ўзбіць, пакласці вычышчаныя ад лупіны, нарэзаныя тонкімі долькамі ці здробненыя на буйнай тарцы яблыкі і, перамяшаўшы, падаць на стол. |
Дадаць да кефіру сіроп з варэння і добра ўзбіць. Ягады пакласці ў сітца, каб сцёк сіроп, затым дадаць у кефір цэлымі ці нарэзанымі. |
У кефір дадаць цукар, ванілін і какаву. Добра ўзбіць. |
Трускаўку перабраць, ачысціць ад чашалісцікаў, спаласнуць, даць вадзе сцячы, выкласці ў міску і расцерці драўлянай лыжкай, паступова дадаючы кефір і мёд. |
Для падрыхтоўкі гэтага кактэйлю, вам запатрабуецца адной шклянкай кефіру заліць тры гарбатных лыжкі праросшых зерняў пшаніцы. |
Вазьміце паказаную колькасць кефіру, мёда і абрыкосавага соку і ўзбіце ў міксеры. Затым пастаўце сумесь у халадзільнік на дзве гадзіны. |
Для падрыхтоўкі кактэйлю астуджаны кефір і малінавы сіроп ўзбіце, пераліце ў шклянку і пасыпце зверху молатай карыцай. Падавайце да стала неадкладна, бо пагаршаецца вонкавы выгляд напоя. |
Ачысціць салодкі міндаль, апарыць яго кіпенем, зняць скурку, пакласці ў міксер, ўліць ваду і здрабніць да атрымання аднастайнай масы. |
Вазьміце невялікую колькасць кефіру і змяшайце яго з бананавым і апельсінавым сокамі. Атрыманую сумесь узбіце міксерам і затым разліце па куфлях. |
Ягады засыпаць цукровым пяском на 1 гадзіну. Затым ўліць астуджаны кефір і ўзбіць да утварэння пены. Падаць у высокіх куфлях. |
Ў моцны настой шыпшыны ўліць кефір і перамяшаць. Дадаць па густу цукровы пясок. Адразу падаць. |
Злучыць усе кампаненты, дадаць цукар па густу, астудзіць. Узбіць у шэйкеры да утварэння пены і пераліць у высокія куфлі. |
Ўсе складовыя часткі ўзбіць з дапамогай міксера, разліць у куфлі, пакласці ў іх кавалачкі лёду, у якіх папярэдне замарозіць асобныя ягады трускаўкі і здробненыя лісцікі мяты. |
Ўсе кампаненты (папярэдне астуджаныя) узбіць у шэйкеры, пераліць сумесь у высокія куфлі, пакласці ў кожны некалькі ягад і падаць. |
Перамяшаць усе інгрэдыенты да аднастайнай масы, затым на працягу 1 хвіліны ўзбіць міксерам |
Ягады абляпіхі (ці сок) ўзбіць у міксеры, дадаўшы цукар ці мёд. Асобна ўзбіць кефір. Усе кампаненты злучыць, перамяшаць і разліць па куфлях, у якія папярэдне пакласці кубікі лёду (па жаданні ў іх можна замарозіць ягады трускаўкі ці парэчкі). |
Ягады абляпіхі (ці сок) ўзбіць у міксеры, дадаўшы цукар ці мёд. Асобна ўзбіць кефір. Усе кампаненты злучыць, перамяшаць і разліць па куфлях, у якія папярэдне пакласці кубікі лёду (па жаданні ў іх можна замарозіць ягады трускаўкі ці парэчкі). |
Вазьміце невялікую колькасць кефіру і змяшайце з сокам чорнай парэчкі. Далей дадайце ў атрыманую сумесь невялікую колькасць цёртых арэхаў і цукровага сіропу і перамяшайце міксерам. |
Вазьміце невялікую колькасць халоднага кефіру і змяшайце яго з мёдам. Затым трохі ягад суніцы і ажыны здрабніце ў міксеры да пюрэпадобнага стану. |
Вазьміце ананас, зніміце з яго лупіну і нарэжце яго невялікімі кавалачкамі. Затым частку яго прапусціце праз сокавыціскалку. |
Ўсе кампаненты змяшайце ў электраміксеры і пераліце ў шклянку для лонгдрынка |
Вазьміце трохі памідораў, памыйце і нарэжце лустачкамі. Затым пратрыце на дробнай тарцы некалькі штук морквы і змяшайце з памідорамі. |
|