-кефір аднадзённы - 300 мл,
-клубнічнае варэнне - 150 г,
-сок цытрынавы - 2 ст. л.,
-яйкі - 2 шт.,
-цёрты мушкатавы арэх - 1/2 г. л.,
-лясныя арэхі - 40 г,
-трускаўка свежая - 100-150 г.
Вазьміце невялікую колькасць клубнічнага варэння і змяшайце яго з кефірам. Дадайце туды ж цытрынавы сок, яйка і цёрты мушкатавы арэх. Усё атрыманае перамяшайце міксерам. У куфлі пакладзіце лясныя арэхі і заліце іх кактэйлем. Перад тым як падаваць на стол, наніжыце на невялікія шпажкі па некалькі штук свежай трускаўкі і апусціце шпажкі у кактэйль. Гэтыя шпажкі нададуць элегантнасць вашаму кактэйлю.
|