Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 651-700 |
Старонкі: « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Усе кампаненты сандзі, злучаюць не змешваючы. |
Усе кампаненты пакласці не змешваючы ў крэманку. Гарніраваць ягадамі чарэшні. |
На дно вазачкі насыпаць трохі кукурузных шматкоў, на іх пакласці марозіва і паліць шакаладным сіропам. |
На дно вазачкі кладзём кукурузныя шматкі, на іх пакладзём марозіва, усё пальём шакаладным сіропам |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты пакласці не змешваючы ў крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Сандзі - гэта крэмы-напоі, прыгатаваныя ў куфлях. Кампаненты кладуць у куфлі ў той паслядоўнасці, у якой яны паказаны ў рэцэптуры, не змешваючы. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Сандзі - гэта крэмы-напоі, прыгатаваныя ў куфлях. Кампаненты кладуць у куфлі ў той паслядоўнасці, у якой яны паказаны ў рэцэптуры, не змешваючы. |
Пакіньце невялікую колькасць ягад, а астатнія перакладзіце ў блендэр. Дадайце цукар і цытрынавы сок і здрабніце да стану пюрэ. |
Зрэжце лісце салеры і верхнія часткі сцябла, вымыйце і абсушыце. Давядзіце малако да кіпення, зніміце з агню, пакладзіце лісце і дайце настаяцца 10 хвілін. |
Ачысціце грушу ад скуркі і асяродку і нарэжце невялікімі лустачкамі. |
Сандзі - гэта крэмы-напоі, прыгатаваныя ў куфлях. Кампаненты кладуць у куфлі ў той паслядоўнасці, у якой яны паказаны ў рэцэптуры, не змешваючы. |
У невялікім рондалі змяшайце палову цукру і чырвонае віно. З ванілі выдаліце семечкі і дадайце струк у віно разам з карыцай. |
Сандзі - гэта крэмы-напоі, прыгатаваныя ў куфлях. Кампаненты кладуць у куфлі ў той паслядоўнасці, у якой яны паказаны ў рэцэптуры, не змешваючы. |
Для клубнічнага сарбэту кіньце палову ягад (500 грам) на друшляк, цалкам размарозьце, зліце ваду, перакладзіце ягады ў блендэр і ўзбіце да аднастайнасці. |
У сатэйніку змяшайце палову нарэзанай трускаўкі, кавалачкі ананаса, клубнічны джэм і цытрынавы сок. Давядзіце да кіпення, памешваючы, на сярэднім агні і варыце 5 хвілін да мяккасці ягад. |
У блендэру змяшайце маскарпоне, рыкоту, малако, цукар, ром, цэдру, ваніль і соль да аднастайнай масы, прыкладна 1 хвіліну. Дадайце сліўкі і зноў змешвайце 5 секунд. |
Змяшаць першыя 3 інгрэдыента ў невялікім сатэйніку, разагрэць на невялікім агні і дадаць растваральную каву. Размяшаць, каб кава растварылася. Павялічыць нагрэў і варыць, часта памешваючы, каля 5 хвілін. |
У сатэйніку змяшайце крухмал і цукар. Паступова, змешваючы, увядзіце малако і пастаўце на невялікі агонь. Давядзіце да кіпення, памешваючы, і варыце прыкладна 1 хвіліну, да загусцення. |
Змяшайце цукар, малако, сліўкі, здробнены шакалад, кукурузны сіроп, сметанкавае масла і соль у невялікім рондалі і пастаўце на маленькі агонь. |
Сандзі - гэта крэмы-напоі, прыгатаваныя ў куфлях. Кампаненты кладуць у куфлі ў той паслядоўнасці, у якой яны паказаны ў рэцэптуры, не змешваючы. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
На сярэдзіну глыбокага сподка пакласці 50 г сметанкавага і 50 г клубнічнага марозіва. |
Ў глыбокі сподак пакласці па 50 г рознага марозіва, прамежак паміж імі запоўніць узбітымі сліўкамі. Усё гэта пакрыць лустачкамі ананаса і кожную порцыю марожанага ўпрыгожыць ружанькай з узбітых слівак і чарэшні. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты кладуць, не змешваючы, у крэманку. |
Усе кампаненты пакласці не змешваючы ў крэманку. |
Усе кампаненты пакласці не змешваючы ў крэманку. |
Кампаненты напоя, паказаныя ў рэцэптуры, кладуць, не размешваючы, у крэманку. |
У глыбокі сподак кладуць 50 г клубнічнага і 50 г сметанкавага марозіва. Прамежак паміж імі запаўняюць узбітымі сліўкамі. |
Усе кампаненты пакласці не змешваючы ў крэманку. |
Ванільнае марозіва з міндальным лікёрам, спелымі персікамі і пясочнай дробкай. |
Каб зрабіць напой з манга, пакладзіце на дно крэманкі пладовае марозіва. Паліце мятным сіропам і сокам манга. |
Раскласці па куфлях марозіва і 400 г раздушанай маліны. Усё заліць сіропам. |
Усе кампаненты сандзі, злучаюць не змешваючы. |
Пакласці ў вазачку марозіва, паліць раздушанай трускаўкай, клубнічным сіропам і гарніраваць 2 ягадамі трускаўкі. |
Усе кампаненты сандзі злучаюць не змешваючы. |
У ягаднае пюрэ дадаць цукровую пудру і сок цытрыны. Добра перамяшаць. |
Сандзі - гэта крэмы-напоі, прыгатаваныя ў куфлях. Кампаненты кладуць у куфлі ў той паслядоўнасці, у якой яны паказаны ў рэцэптуры, не змешваючы. |
У вазачку пакласці сметанкавае марозіва пакрыць тонкімі кольцамі бананаў і паліць апельсінавым сокам. |
У вазачку пакласці марозіва, раздроблены ананас і паліць цытрынавым сіропам. |
Для падрыхтоўкі абрыкосавага сандзі змесціце ўсе складнікі ў крэманку, не змешваючы іх. |
Маслёнка - сыроватка, якая атрымліваецца пры ўзбіванні масла са слівак ці смятаны, што змяшчае шмат біялагічна актыўных рэчываў. Можна замяніць у напоях абястлушчаным малаком. |
|