Ванільнае марозіва з міндальным лікёрам, спелымі персікамі і пясочнай дробкай.
-ванільнае марозіва
- 1 кг -лікёр Амарэтто - 5 ст. л.
-каньяк - 2 ст. л.
-вычышчаныя і нарэзаныя лустачкамі спелыя персікі - 6 шт.
-цукар - 1/4 шклянкі
-здробненае міндальнае печыва - 1 шклянка (дробкі)
Злёгку размякчанае марозіва змяшаць з 3 ст. л. лікёру і 1 ст. л. каньяку. Накрыць вечкам і паставіць у маразільнік да застывання. У місцы перамяшаць персікі, цукар, пакінутыя 2 сталовыя лыжкі Амарэто і пакінутую 1 сталовую лыжку каньяку. Даць пастаяць каля 15 хвілін, перыядычна памешваючы, каб цукар растварыўся. Падзяліць персікі па 6 крэманкам. Зверху пакласці па шарыку марозіва. Пасыпаць раскрышаным печывам і падаваць адразу ж.
|