Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    ПЕРСІКАВЫ САНДЗІ

    Ванільнае марозіва з міндальным лікёрам, спелымі персікамі і пясочнай дробкай.

    -ванільнае марозіва

    - 1 кг -лікёр Амарэтто - 5 ст. л.

    -каньяк - 2 ст. л.

    -вычышчаныя і нарэзаныя лустачкамі спелыя персікі - 6 шт.

    -цукар - 1/4 шклянкі

    -здробненае міндальнае печыва - 1 шклянка (дробкі)

     

    Злёгку размякчанае марозіва змяшаць з 3 ст. л. лікёру і 1 ст. л. каньяку. Накрыць вечкам і паставіць у маразільнік да застывання. У місцы перамяшаць персікі, цукар, пакінутыя 2 сталовыя лыжкі Амарэто і пакінутую 1 сталовую лыжку каньяку. Даць пастаяць каля 15 хвілін, перыядычна памешваючы, каб цукар растварыўся. Падзяліць персікі па 6 крэманкам. Зверху пакласці па шарыку марозіва. Пасыпаць раскрышаным печывам і падаваць адразу ж.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 156 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar