-трускаўка - 2 шклянкі
-ананас кансерваваны кавалачкамі - 250 г
-джэм клубнічны - 1/2 шклянкі
-сок цытрынавы - 1 сталовая лыжка
-марозіва ванільнае - 2 шклянкі
-мята свежая
1 У сатэйніку змяшайце палову нарэзанай трускаўкі, кавалачкі ананаса, клубнічны джэм і цытрынавы сок. Давядзіце да кіпення, памешваючы, на сярэднім агні і варыце 5 хвілін да мяккасці ягад. Зніміце з агню і ўмяшайце пакінутую нарэзаную трускаўку. Астудзіце.
2 Раскладзіце шарыкі марозіва па крэманкам, зверху выкладзіце соус і ўпрыгожце галінкамі мяты.
|