Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    САНДЗІ З КЛУБНІЧНЫМ МАРОЗІВАМ І САВАЯРДЗІ

    -трускаўка замарожаная - 1 кг

    -цукар - 150 г

    -вада - 100 мл

    -сок цытрынавы - 1 гарбатная лыжка

    -кефір - 250 мл

    -малако згушчанае - 120 мл

    -печыва савоярдзі - па густу

    -лікёр "Амарэто" - 1 гарабатная лыжка

     

    1. Для клубнічнага сарбэту кіньце палову ягад (500 грам) на друшляк, цалкам размарозьце, зліце ваду, перакладзіце ягады ў блендэр і ўзбіце да аднастайнасці. (Пасля размарожвання за вылікам вады ў вас павінна атрымацца, прыкладна, 400-450 грам ягад). Пратрыце пюрэ скрозь сіта і пераліце ў глыбокую чыстую міску.

    2. Злучыце ў сатэйніку 100 мл вады і 150 грам цукру і праварыце да лёгкага загусцення сіропу. Зніміце з агню, умяшайце па гарбатнай лыжцы цытрынавага соку і амарэто. Змяшайце пюрэ і сіроп і адпраўце ў халадзільнік на ноч.

    3. Для клубнічнага шарбету размарозьце пакінутую палову ягад, зліце ваду, перакладзіце ягады ў блендэр, гэтак жа ўзбіце ў пюрэ і пры жаданні пратрыце скрозь сіта. Змяшайце пюрэ з кефірам і згушчонкай і таксама адпраўце ў халадзільнік на ноч.

    4. Па чарзе замарозьце сарбэт і шарбет у марожаніцы ў адпаведнасці з інструкцыяй. Калі ёсць час і настрой для крэатыву (і розныя сіліконавыя формачкі для кексаў і выпечкі), раскладзіце абодва марозіва па гэтых формачках і адпраўце ў маразілку да канчатковага застывання. Калі марожаніцы няма, пераліце сарбэт і шарбет у два асобных кантэйнера і адпраўце ў маразільную камеру. Даставайце кантэйнеры і змешвайце іх змесціва кожныя 20 хвілін да застывання.

    5. Падавайце гатовае марозіва разам з сітаватымі хрумсткімі саваярдзі.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 206 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar