Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    САНДЗІ З МАЛІНЫ І РАБАРБАРА З УЗБІТЫМІ СЛІЎКАМІ І ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ

    -цукар - 1 шкл.

    -віно чырвонае сухое - ¾ шкл.

    -ванільны струк - 1 шт.

    -карыцы палачка - 1 шт.

    -сцеблы рабарбара замарожаныя - 600 г

    -гваздзіка молатая - ¼ г. лыжкі

    -трускаўка замарожаная - 600 г

    -марозіва ванільнае - па густу

    -сліўкі ўзбітыя - па густу

    -арэхі грэцкія тоўчаныя - па густу

     

    1. У невялікім рондалі змяшайце палову цукру і чырвонае віно. З ванілі выдаліце семечкі і дадайце струк у віно разам з карыцай. Варыце 10 хвілін, затым дадайце пакінуты цукар і перамяшайце да поўнага растварэння.

    2. Дадайце нарэзаны рабарбар і гваздзічку. Давядзіце да кіпення, паменшыце агонь, накрыйце вечкам і варыце прыкладна 8 хвілін, пакуль рабарбар не стане мяккім. Дадайце трускаўку, давядзіце да кіпення і зніміце з агню. Пакіньце астываць. Накрыйце вечкам і адпраўце ў халадзільнік.

    3. З астуджанага ўзвара выдаліце ваніль і карыцу.

    4. У невялікія крэманкі выкладзіце шарыкі марозіва і заліце ўзварам. Упрыгожце ўзбітымі сліўкамі і пасыпце арэхамі. Падавайце неадкладна.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 162 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar