-цукар карычневы - ½ шкл.
-крухмал кукурузны (маісавы) - 1 ст. лыжка
-малако абястлушчанае - ¼ шкл.
-пекан здробнены - 2 ст. лыжкі
-бурбон - 1 ст. лыжка
-масла сметанкавае - 1 г. лыжка
-марозіва ванільнае - 3 шкл.
1. У сатэйніку змяшайце крухмал і цукар. Паступова, змешваючы, увядзіце малако і пастаўце на невялікі агонь. Давядзіце да кіпення, памешваючы, і варыце прыкладна 1 хвіліну, да загусцення.
2. Зніміце з агню і дадайце бурбон, сметанкавае масла і арэхі.
3. У крэманкі раскладзіце шарыкі марозіва і паліце соусам |