Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    САНДЗІ З ГУСТЫМ СОУСАМ З БУРБОНА З АРЭХАМІ ПЕКАН

    -цукар карычневы - ½ шкл.

    -крухмал кукурузны (маісавы) - 1 ст. лыжка

    -малако абястлушчанае - ¼ шкл.

    -пекан здробнены - 2 ст. лыжкі

    -бурбон - 1 ст. лыжка

    -масла сметанкавае - 1 г. лыжка

    -марозіва ванільнае - 3 шкл.

     

    1. У сатэйніку змяшайце крухмал і цукар. Паступова, змешваючы, увядзіце малако і пастаўце на невялікі агонь. Давядзіце да кіпення, памешваючы, і варыце прыкладна 1 хвіліну, да загусцення.

    2. Зніміце з агню і дадайце бурбон, сметанкавае масла і арэхі.

    3. У крэманкі раскладзіце шарыкі марозіва і паліце соусам

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 154 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar