-сыр рыкота - 1,6 шкл.
-сыр маскарпоне - 85 г
-малако - 1 шкл.
-цукар - 1 шкл.
-ром цёмны - 2 ст. лыжкі
-цэдра цытрынавая - 1 г. лыжка
-ваніль - ½ г. лыжкі
-соль - дробка
-сліўкі 48%-выя - 0,3 шкл.
-кавун - 2 кг
-шакалад цёмны - 30 г
1. У блендэру змяшайце маскарпоне, рыкоту, малако, цукар, ром, цэдру, ваніль і соль да аднастайнай масы, прыкладна 1 хвіліну. Дадайце сліўкі і зноў змешвайце 5 секунд.
2. Замарозьце сумесь у марожаніцы ці ў кантэйнеры, памешваючы кожныя паўгадзіны, прыкладна 3 гадзіны.
3. Парэжце кавун на сегменты і выкладзіце ў сервіравальныя міскі, зверху выкладзіце шарыкі марозіва і пасыпце цёртым шакаладам
|