Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    САНДЗІ З КАВУНОМ І ЦЁРТЫМ ШАКАЛАДАМ

    -сыр рыкота - 1,6 шкл.

    -сыр маскарпоне - 85 г

    -малако - 1 шкл.

    -цукар - 1 шкл.

    -ром цёмны - 2 ст. лыжкі

    -цэдра цытрынавая - 1 г. лыжка

    -ваніль - ½ г. лыжкі

    -соль - дробка

    -сліўкі 48%-выя - 0,3 шкл.

    -кавун - 2 кг

    -шакалад цёмны - 30 г

     

    1. У блендэру змяшайце маскарпоне, рыкоту, малако, цукар, ром, цэдру, ваніль і соль да аднастайнай масы, прыкладна 1 хвіліну. Дадайце сліўкі і зноў змешвайце 5 секунд.

    2. Замарозьце сумесь у марожаніцы ці ў кантэйнеры, памешваючы кожныя паўгадзіны, прыкладна 3 гадзіны.

    3. Парэжце кавун на сегменты і выкладзіце ў сервіравальныя міскі, зверху выкладзіце шарыкі марозіва і пасыпце цёртым шакаладам

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 166 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar