-масла сметанкавае - 1 гарбатная лыжка
-грушы - 1 штука
-цукар карычневы - 2 гарбатныя лыжкі
-карыца молатая - 1/8 гарбатнай лыжкі
-імбір молаты - 1 дробка
-марозіва ванільнае - 1/2 шклянкі
1. Ачысціце грушу ад скуркі і асяродку і нарэжце невялікімі лустачкамі.
2. У патэльні растапіце сметанкавае масла, выкладзіце грушу і абсмажце, памешваючы, да мяккасці і залацістага колеру. Пасыпце цукрам, карыцай і імбірам. Рыхтуйце яшчэ некаторы час, пакуль цукар не растворыцца.
3. У крэманку выкладзіце 2 шарыка марозіва, зверху грушавы соус.
|