Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 551-600
    Старонкі: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 21 22 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    У невялікай кружцы змяшайце каву, цукар і 1 сталовую лыжку малака. Выліце ў формачкі для лёду і замаражывайце 2 гадзіны.

    Напоі | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады перабраць і хутка прамыць пад бруёй праточнай халоднай вады.

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Дадаць усе інгрэдыенты ў блендэр і раздрабніць усё да атрымання аднастайнай масы.

    Напоі | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Высокія куфлі спаласніце прахалоднай вадой і насыпце ў іх колаты лёд.

    Напоі | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Змясціць цукар у рондаль, дадаць вады і паставіць на маленькі агонь. Памешваць, пакуль цукар не растворыцца. Даць пакіпець каля 5 хвілін. Зняць з агню і астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    1.Сварыць сіроп з вады і цукру. Астудзіць.

    2. Мякаць кавуна адлучыць ад насення.

    Напоі | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малінавы сіроп узмацняе густ гэтага напоя з кавы і марозівам.

    Напоі | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыце каву у турцы і працэдзіце яе. Калі вы выкарыстоўваеце эспрэс, рабіце яго падвойным - кава павінен быць моцнай. Узбіце ў міксеры марозіва з малаком у густую пену.

    Напоі | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыце моцны эспрэс. Свежую спелую вішню без костачак узбіце на высокай хуткасці ў блендэры, а затым змяшайце з лёдам.

    Напоі | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    1-2 лыжкі растваральнай кавы (у залежнасці ад таго, наколькі моцны напой вы жадаеце атрымаць) пакладзіце ў кубак, туды ж дадайце 2 гарбатныя лыжкі цукровага пяску і 1 гарбатную лыжку халоднай вады.

    Напоі | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Шклянкі спаласніце, змесціце ў іх молаты лёд на 2/3 ці 3/4 вышыні. Свежазавараны эспрэс злёгку астудзіце, змяшайце з малаком, большай часткай цёртага шакаладу, мёдам і ўзбіце гэту сумесь у блендэры на высокай хуткасці да атрымання густой пены.

    Напоі | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё добра ўзбіць з дапамогай міксера, разліць па куфлях, зверху можна ўпрыгожыць ягадамі, долькамі садавіны, арэхамі, узбітымі сліўкамі.

    Напоі | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Марозіва ўзбіць з грэйпфрутавым сокам.

    Напоі | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Шарбет пакладзіце ў куфель. Гранатавы сіроп і сок лаймаў разам з лёдам страсяніце ў шэйкеры і наліце па-над шарбетам.

    Напоі | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    З дапамогай шматфункцыянальнай асадкі здрабніць бананы, лёд, ванілін і сок лайма.

    Напоі | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ананас ачысціць і парэзаць буйнымі лустачкамі. Лёд растаўчы.

    Напоі | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць усе інгрэдыенты ў блендэры да патрэбнай кансістэнцыі.

    Напоі | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі памыць, нацерці на дробнай тарцы і адціснуць сок. Жмых заліць гарачай вадой і варыць на павольным агні 10-15 хвілін, даць настаяцца 25-30 хвілін, працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Плады прамываюць , выдаляюць насеннае гняздо, праціраюць і адціскаюць сок.

    Напоі | Просмотров: 163 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Бяруць чорную парэчку, ягады чырвонай парэчкі, выціскаюць з іх сок, а выцісканні заліваюць вадой і кіпяцяць на слабым агні 3 хвіліны,

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя, вычышчаныя ягады шыпшыны і нарэзаныя дробнымі кавалачкамі яблыкі заліваюць халоднай вадой і кіпяцяць каля 10 хвілін, працэджваюць, у адвар дадаюць цукар ці мёд, а таксама трохі цытрынавай кіслаты ці натуральны цытрынавы сок.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады кладзём у міску і трохі размінаем лыжкай. Перакладвам у сіта і праціраем. Сок і пюрэ адстаўляем у бок (лепш у халадзільнік).

    Напоі | Просмотров: 154 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады перабраць, прамыць, адкінуць на друшляк, расцерці лыжкай з нержавелай сталі, адціснуць сок. Выцісканні заліць вадой, закіпяціць, працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 165 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Здробненыя плады заліваюць кіпячай вадой (адна частка ягад, адна частка вады) і пакідаюць на 1-2 дня, пасля гэтага прасуюць. Магчыма таксама здробненыя ягады шыпшыны награваць прыкладна 30 хвілін у вадзе пры 80°С, а затым у гарачым выглядзе прасаваць.

    Напоі | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Чарнаплодную рабіну праціраюць і адціскаюць сок, які ставяць у прахалоднае месца.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Сок прамысловай вытворчасці змешваюць з халоднай кіпячонай вадой.

    Напоі | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Растварыць цукар у вадзе, дадаць сок па густу.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Дадаць да фруктовага ці ягаднага сіропу кіпячоную ваду і перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Сіроп разводзяць кіпячонай вадой. Калі морс атрымаўся занадта салодкім, можна дадаць трохі цытрынавага соку.

    Напоі | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны, маліну, трускаўку, вішню ці парэчку прамыць, расцерці і адціснуць сок.

    Напоі | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады выкладзіце ў рондаль, заліце халоднай вадой. Калі ягады цалкам размарозяцца, зліце ваду. Прамыйце іх чыстай вадой, ачысціце ад смецця. Разамніце песцікам. Выкладзіце ў марлю і рукамі адцісніце сок у ёмістасць. Прыбярыце ў халадзільнік.

    Напоі | Просмотров: 181 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Парэчку перабраць, прамыць, расцерці, адціснуць сок, зліць яго ў шкляны посуд, накрыць вечкам і паставіць у халадзільнік.

    Напоі | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    На тарцы здрабніць прамытыя і вычышчаныя яблыкі і выціснуць сок. У сок усыпаць цукар (2 ст. лыжкі), пракіпяціць, працадзіць праз дробнае сіта ці марлю, даць настаяцца, потым акуратна, не ўзбоўтваючы асадак, пераліць у іншы посуд.

    Напоі | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Шклянку разынак прамываюць у халоднай, а затым у гарачай вадзе, прамытыя ягады ўкладваюць у рондаль і заліваюць 1 л вады, кіпяцяць 15-20 хвілін, працэджваюць і астуджаюць.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Лыжку гваздзікі прамываюць, заліваюць вадой, дадаюць палову шклянкі цукру і кіпяцяць на слабым агні 5 хвілін, працэджваюць і астуджаюць.

    Напоі | Просмотров: 158 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады ачысціць, прамыць халоднай кіпячонай вадой, расцерці драўлянай лыжкай, адціснуць сок.

    Напоі | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Маліну раздушыць, сок працадзіць праз марлю, выціснутыя ягады заліць вадой і закіпяціць, працадзіць, дадаць цукар і сок. Па густу дадаць сок з парэчкі.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Сок з ягад, садавіны ці гародніны развесці кіпячонай вадой, дадаць крапіўны сок, цукар і размяшаць.

    Напоі | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсыпаць у ваду цукар, дадаць лустачкі цытрынавай цэдры, давесці да кіпення і астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    З апельсінаў зняць цэдру, выдаліць белую мякаць, адціснуць сок.

    Напоі | Просмотров: 162 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады прамыць, перабраць, пакласці ў друшляк. У рондаль наліць вады, закіпяціць, над парай патрымаць ягады 2-3 хвіліны. Затым ягады расцерці драўлянай ступкай, захоўваючы сок у асобнай ёмістасці, а выцісканне дадаць у рондаль з кіпячай вадой і праварыць.

    Напоі | Просмотров: 151 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Маліну памяць, сок выціснуць праз марлю, пакінутыя выцісканні ад ягад заліць вадой, закіпеціць, працэдзіць, дадаць цукар і малінавы сок.

    Напоі | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Кавун разрэзаць, выняць мякаць, выдаліць семечкі, адціснуць сок. Паставіць сок на агонь і, часта памешваючы, варыць 1,5 гадзіны, працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаныя хвосцікі рабарбара варыць з заправамі да мяккасці, працадзіць, астудзіць, дадаць цукар ці мёд.

    Напоі | Просмотров: 164 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукар растварыце ў кіпячонай вадзе. Гэты раствор дадайце да соку.

    Напоі | Просмотров: 156 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады парэчкі прамыць, адціснуць сок, зліць яго ў шкляны посуд, накрыць вечкам і паставіць у прахалоднае месца.

    Напоі | Просмотров: 148 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблычны морс можна прыгатаваць двума спосабамі.

    Напоі | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Здробненае шчаўе пакласці ў кіпень, пасаліць, варыць 20 хвілін. Працадзіць, дадаць цукар па густу.

    Напоі | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Сокавыціскалкай выціснуць сок з яблыкаў ці ўзяць гатовы сок, дадаць кіпячоную ваду, цукар і па густу карыцу.

    Напоі | Просмотров: 154 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Растварыць цукар у вадзе. Працадзіўшы, уліць астатнія кампаненты, перамяшаць і астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 146 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)