Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 551-600 |
Старонкі: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У невялікай кружцы змяшайце каву, цукар і 1 сталовую лыжку малака. Выліце ў формачкі для лёду і замаражывайце 2 гадзіны. |
Ягады перабраць і хутка прамыць пад бруёй праточнай халоднай вады. |
Дадаць усе інгрэдыенты ў блендэр і раздрабніць усё да атрымання аднастайнай масы. |
Высокія куфлі спаласніце прахалоднай вадой і насыпце ў іх колаты лёд. |
Змясціць цукар у рондаль, дадаць вады і паставіць на маленькі агонь. Памешваць, пакуль цукар не растворыцца. Даць пакіпець каля 5 хвілін. Зняць з агню і астудзіць. |
1.Сварыць сіроп з вады і цукру. Астудзіць.
2. Мякаць кавуна адлучыць ад насення. |
Малінавы сіроп узмацняе густ гэтага напоя з кавы і марозівам. |
Сварыце каву у турцы і працэдзіце яе. Калі вы выкарыстоўваеце эспрэс, рабіце яго падвойным - кава павінен быць моцнай. Узбіце ў міксеры марозіва з малаком у густую пену. |
Сварыце моцны эспрэс. Свежую спелую вішню без костачак узбіце на высокай хуткасці ў блендэры, а затым змяшайце з лёдам. |
1-2 лыжкі растваральнай кавы (у залежнасці ад таго, наколькі моцны напой вы жадаеце атрымаць) пакладзіце ў кубак, туды ж дадайце 2 гарбатныя лыжкі цукровага пяску і 1 гарбатную лыжку халоднай вады. |
Шклянкі спаласніце, змесціце ў іх молаты лёд на 2/3 ці 3/4 вышыні. Свежазавараны эспрэс злёгку астудзіце, змяшайце з малаком, большай часткай цёртага шакаладу, мёдам і ўзбіце гэту сумесь у блендэры на высокай хуткасці да атрымання густой пены. |
Ўсё добра ўзбіць з дапамогай міксера, разліць па куфлях, зверху можна ўпрыгожыць ягадамі, долькамі садавіны, арэхамі, узбітымі сліўкамі. |
Марозіва ўзбіць з грэйпфрутавым сокам. |
Шарбет пакладзіце ў куфель. Гранатавы сіроп і сок лаймаў разам з лёдам страсяніце ў шэйкеры і наліце па-над шарбетам. |
З дапамогай шматфункцыянальнай асадкі здрабніць бананы, лёд, ванілін і сок лайма. |
Ананас ачысціць і парэзаць буйнымі лустачкамі. Лёд растаўчы. |
Змяшаць усе інгрэдыенты ў блендэры да патрэбнай кансістэнцыі. |
Яблыкі памыць, нацерці на дробнай тарцы і адціснуць сок. Жмых заліць гарачай вадой і варыць на павольным агні 10-15 хвілін, даць настаяцца 25-30 хвілін, працадзіць. |
Плады прамываюць , выдаляюць насеннае гняздо, праціраюць і адціскаюць сок. |
Бяруць чорную парэчку, ягады чырвонай парэчкі, выціскаюць з іх сок, а выцісканні заліваюць вадой і кіпяцяць на слабым агні 3 хвіліны, |
Прамытыя, вычышчаныя ягады шыпшыны і нарэзаныя дробнымі кавалачкамі яблыкі заліваюць халоднай вадой і кіпяцяць каля 10 хвілін, працэджваюць, у адвар дадаюць цукар ці мёд, а таксама трохі цытрынавай кіслаты ці натуральны цытрынавы сок. |
Ягады кладзём у міску і трохі размінаем лыжкай. Перакладвам у сіта і праціраем. Сок і пюрэ адстаўляем у бок (лепш у халадзільнік). |
Ягады перабраць, прамыць, адкінуць на друшляк, расцерці лыжкай з нержавелай сталі, адціснуць сок. Выцісканні заліць вадой, закіпяціць, працадзіць. |
Здробненыя плады заліваюць кіпячай вадой (адна частка ягад, адна частка вады) і пакідаюць на 1-2 дня, пасля гэтага прасуюць. Магчыма таксама здробненыя ягады шыпшыны награваць прыкладна 30 хвілін у вадзе пры 80°С, а затым у гарачым выглядзе прасаваць. |
Чарнаплодную рабіну праціраюць і адціскаюць сок, які ставяць у прахалоднае месца. |
Сок прамысловай вытворчасці змешваюць з халоднай кіпячонай вадой. |
Растварыць цукар у вадзе, дадаць сок па густу. |
Дадаць да фруктовага ці ягаднага сіропу кіпячоную ваду і перамяшаць. |
Сіроп разводзяць кіпячонай вадой. Калі морс атрымаўся занадта салодкім, можна дадаць трохі цытрынавага соку. |
Журавіны, маліну, трускаўку, вішню ці парэчку прамыць, расцерці і адціснуць сок. |
Ягады выкладзіце ў рондаль, заліце халоднай вадой. Калі ягады цалкам размарозяцца, зліце ваду. Прамыйце іх чыстай вадой, ачысціце ад смецця. Разамніце песцікам. Выкладзіце ў марлю і рукамі адцісніце сок у ёмістасць. Прыбярыце ў халадзільнік. |
Парэчку перабраць, прамыць, расцерці, адціснуць сок, зліць яго ў шкляны посуд, накрыць вечкам і паставіць у халадзільнік. |
На тарцы здрабніць прамытыя і вычышчаныя яблыкі і выціснуць сок. У сок усыпаць цукар (2 ст. лыжкі), пракіпяціць, працадзіць праз дробнае сіта ці марлю, даць настаяцца, потым акуратна, не ўзбоўтваючы асадак, пераліць у іншы посуд. |
Шклянку разынак прамываюць у халоднай, а затым у гарачай вадзе, прамытыя ягады ўкладваюць у рондаль і заліваюць 1 л вады, кіпяцяць 15-20 хвілін, працэджваюць і астуджаюць. |
Лыжку гваздзікі прамываюць, заліваюць вадой, дадаюць палову шклянкі цукру і кіпяцяць на слабым агні 5 хвілін, працэджваюць і астуджаюць. |
Ягады ачысціць, прамыць халоднай кіпячонай вадой, расцерці драўлянай лыжкай, адціснуць сок. |
Маліну раздушыць, сок працадзіць праз марлю, выціснутыя ягады заліць вадой і закіпяціць, працадзіць, дадаць цукар і сок. Па густу дадаць сок з парэчкі. |
Сок з ягад, садавіны ці гародніны развесці кіпячонай вадой, дадаць крапіўны сок, цукар і размяшаць. |
Ўсыпаць у ваду цукар, дадаць лустачкі цытрынавай цэдры, давесці да кіпення і астудзіць. |
З апельсінаў зняць цэдру, выдаліць белую мякаць, адціснуць сок. |
Ягады прамыць, перабраць, пакласці ў друшляк. У рондаль наліць вады, закіпяціць, над парай патрымаць ягады 2-3 хвіліны. Затым ягады расцерці драўлянай ступкай, захоўваючы сок у асобнай ёмістасці, а выцісканне дадаць у рондаль з кіпячай вадой і праварыць. |
Маліну памяць, сок выціснуць праз марлю, пакінутыя выцісканні ад ягад заліць вадой, закіпеціць, працэдзіць, дадаць цукар і малінавы сок. |
Кавун разрэзаць, выняць мякаць, выдаліць семечкі, адціснуць сок. Паставіць сок на агонь і, часта памешваючы, варыць 1,5 гадзіны, працадзіць. |
Нарэзаныя хвосцікі рабарбара варыць з заправамі да мяккасці, працадзіць, астудзіць, дадаць цукар ці мёд. |
Цукар растварыце ў кіпячонай вадзе. Гэты раствор дадайце да соку. |
Ягады парэчкі прамыць, адціснуць сок, зліць яго ў шкляны посуд, накрыць вечкам і паставіць у прахалоднае месца. |
Яблычны морс можна прыгатаваць двума спосабамі. |
Здробненае шчаўе пакласці ў кіпень, пасаліць, варыць 20 хвілін. Працадзіць, дадаць цукар па густу. |
Сокавыціскалкай выціснуць сок з яблыкаў ці ўзяць гатовы сок, дадаць кіпячоную ваду, цукар і па густу карыцу. |
Растварыць цукар у вадзе. Працадзіўшы, уліць астатнія кампаненты, перамяшаць і астудзіць. |
|