Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 9
    Гасцей: 9
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    АРШАД МІНДАЛЬНЫ

    - міндаль салодкі – 400 г

    - цукар - 1 шклянка

    - вада

     

    Міндаль абварваюць кіпенем, чысцяць ад скуркі, укладваюць у ступку і таўкуць яго, дадаючы пры гэтым трохі кіпячонай вады, каб пры таўчэнні з арэхаў не вылучалася масла. Затым да стоўчаных арэхаў дадаюць цукар, добра размешваюць і атрымліваюць міндальнае цеста, якое можна захоўваць у халодным месцы не меней года і выкарыстоўваць для падрыхтоўкі аршаду па меры патрэбы. Для атрымання міндальнага аршаду бяруць патрэбную колькасць міндальнага цеста, заліваюць яго ячменным адварам (гл. папярэдні рэцэпт), дадаюць трохі вады ці малака, награваюць пры сталым памешванні амаль да кіпення, працэджваюць. Падаюць у астуджаным выглядзе.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (29.06.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar