Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    ЯБЛЫЧНА-РАБІНАВЫ НЕКТАР

    - 1,5 шклянкі яблычнага пюрэ,

    -1,5 шклянкі рабінавага пюрэ,

    -2 шклянкі 35% цукровага сіропу.

     

    Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць, рэжуць на долькі (6-8) і бланшуюць у рондалі пад вечкам у невялікай колькасці вады да размякчэння (на 1 кг 1 шклянка вады) ці пякуць у духоўцы.

    Яшчэ гарачымі праціраюць. У масу дадаюць цукар ці цукровы сіроп, рабінавае пюрэ, награваюць да 75-95 °С памешваючы.

    Гарачым разліваюць у слоікі, пастэрызуюць пры тэмпературы 95 °С тару ёмістасцю 0,5 л 25 хвілін, 1л - 35 хвілін, 3 л - 45 хвілін.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar