Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 101-150
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 21 22 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Гэта сок з мякаццю і цукрам. Для яго падрыхтоўкі можна выкарыстоўваць пакінуты прэс пасля першага адціску.

    Напоі | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Пачысціць бурак і моркву, разрэзаць на 2-4 часці. Апельсін ачысціць ад лупіны і падзяліць на некалькі частак.

    Напоі | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. Здробненую масу ўкладваюць у рондаль, дадаюць пітную ваду (на 1 кг масы 1 шклянку), накрываюць вечкам і тушаць да поўнага размякчэння.

    Напоі | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы.

    Напоі | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы.

    Напоі | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы.

    Напоі | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны старанна мыем, моркву мыем, чысцім і зноў мыем.

    Напоі | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Мангавы нектар рыхтуюць з соку пладоў манга. Мангавы нектар валодае салодкім густам і высокай пажыўнай каштоўнасцю.

    Напоі | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Адзін з самых панадлівых сокаў; усе інгрэдыенты багатыя вітамінамі групы В; можа быць цудоўным афрадызіякам. Прамыць маліну і прапусціць праз сокавыціскалку.

    Напоі | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Кізіл старанна сартуюць, мыюць, бланшуюць, як слівы, праціраюць двойчы праз друшляк, а затым праз сіта.

    Напоі | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    На невялікай хуткасці выціснуць сок са шпінату, салаты і агуркоў. Павялічыць магутнасць сокавыціскалкі і выціснуць сок з салеры, яблыкаў і імбіра.

    Напоі | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм.

    Напоі | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм.

    Напоі | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм.

    Напоі | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя, сакавітыя з ярка-чырвонай мякаццю кавуны старанна мыюць шчоткай і рэжуць на кавалачкі памерам 50-70 мм.

    Напоі | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Дыню разрэзаць, выдаліце насенне і лупіну. У блендэры на нізкай хуткасці змешвайце цукар, дыню і мёд, прыкладна 2-3 хвіліны, да атрымання аднастайнай масы.

    Напоі | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза).

    Напоі | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза).

    Напоі | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Гароднінны гарбуз з яркай мякаццю чысцяць ад скуркі і насеннай камеры, труць на буйнай тарцы ці рэжуць дробнымі лустачкамі, кладуць у рондаль з вадой і награваюць да размякчэння (не больш за 1 шклянку вады на 1 кг падрыхтаванага гарбуза).

    Напоі | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Лепш, вядома, рыхтаваць з свежавыціснутага соку. Але калі такога няма, то можна выкарыстоўваць сок з пакета.

    Напоі | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Дурніцу мыюць, бланшуюць - заліваюць кіпенем і вытрымліваюць 15 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы. Здробненую масу ўкладваюць у рондаль, дадаюць пітную ваду (на 1 кг масы 1 шклянку), накрываюць вечкам і тушаць да поўнага размякчэння.

    Напоі | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць усё інгрыдыенты да аднастайнай масы.

    Напоі | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелую айву кіслых гатункаў разразаюць на 2-4 часці, дадаюць ваду і вараць да мяккасці ці пякуць у духавай шафе.

    Напоі | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць гэтак жа, як і яблычны.

    Напоі | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелую айву кіслых гатункаў разразаюць на 2-4 часці, дадаюць ваду і вараць да мяккасці ці пякуць у духавай шафе. Гарачай праціраюць праз сіта.

    Напоі | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелую айву кіслых гатункаў разразаюць на 2-4 часці, дадаюць ваду і вараць да мяккасці ці пякуць у духавай шафе. Гарачай праціраюць праз сіта.

    Напоі | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Агрэставы нектар - зусім дзівосны напой з багатай смакавай гамай. Яго можна выкарыстоўваць для кактэйляў, узвараў, кісялёў ці піць проста так.

    Напоі | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Добра спелыя здаровыя абрыкосы з сакавітай, інтэнсіўна афарбаванай мякаццю мыюць і выдаляюць з іх костачкі.

    Напоі | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць яйка, цытрынавы сок, вычышчанае ад лупіны і дробна нарэзанае яблыка, цукар, карыцу і ўзбіваюць 1 хвіліну.

    Напоі | Просмотров: 66 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У міксер наліваюць малако, дадаюць цёрты шакалад, цукар, яйка, варэнне з чорнай парэчкі і ўзбіваюць 1 хвіліну.

    Напоі | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Разцерці шакалад, перасыпаць у кубак, даліць гарачае малако, усё старанна перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У міксер наліваюць астуджаны цытрынавы сок, дадаюць цукар, дробна нарэзаныя апельсіны (папярэдне выдаляюць цэдру і костачкі) і ўзбіваюць 1-2 хвіліны.

    Напоі | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць літр малака і 125 г цукру. Адначасова разбоўтаць дзве сталовыя лыжкі крухмалу ў невялікай колькасці халоднай вады, уліць у кіпячае малако і перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць гарачае малако з сунічным сокам і падаваць да стала.

    Напоі | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку ўліць слівовы сок, дадаць цукровы пясок, малако, марозіва і хутка размяшаць (можна з дапамогай міксера). Напой адразу ж падаць.

    Напоі | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць цытрынавы сіроп, цукар, джэм ці варэнне з персікаў, яйка і ўзбіваюць 1 хвіліну.

    Напоі | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Разбіце яйкі па адным і асцярожна адлучыце жаўткі ад бялкоў. Жаўткі ўзбіце міксерам, дадайце цукар, яшчэ раз ўзбіце ў густую пену.

    Напоі | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць цукар. Абрыкосы бланшуюць 1 хвіліну, вымаюць шумоўкай, чысцяць ад лупіны, вынімаюць костачкі і кладуць у міксер.

    Напоі | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Ядры грэцкіх арэхаў дробна здрабняюць (лепш стаўчы). У малацэ раствараюць цукар-пясок, злучаюць з арэхавай масай, вараць 10-15 хвілін пры слабым кіпенні і астуджаюць.

    Напоі | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У прыгатаванае халоднае малако ўліць малінавы сок (напой павінен валодаць прыемным пахам маліны), дадаць цукар па густу і астудзіць. Падаваць з лёдам.

    Напоі | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Сечаную зеляніну пасаліць, заправіць мушкатавым арэхам, перамяшаць, заліць добра астуджаным малаком.

    Напоі | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Персікі вымыць, выдаліць костачкі, заліць невялікай колькасцю кіпеню, уварыць да размякчэння, працерці праз сіта, размяшаць з цукрам, астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Абрыкосы вызваліць ад костачак, заліць халоднай вадой, варыць да мяккасці, затым працерці.

    Напоі | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Да астуджанага малака дадайце 4-5 сталовых лыжак падсалоджанага аблепіхавага соку з мякаццю.

    Напоі | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Добра ўзбіце яйкі з цукрам, дадайце 2 ст. л. аблепіхавага пюрэ і ўліце астуджанае малако.

    Напоі | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Халоднае пастэрызаванае малако (сліўкі) наліць у шклянку, дадаць цукар (ці цукровы сіроп), ягадны ці фруктовы сок (можна варэнне, джэм), размяшаць і адразу ж падаць да стала.

    Напоі | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць малако з шакаладным сіропам і падаць у куфлях да стала.

    Напоі | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У чарнічны сок ўліць астуджанае кіпячонае ці пастэрызаванае малако і перамяшаць. Затым дадаць па густу цукар і астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Вымытыя і вычышчаныя цытрыны нарэзаць долькамі. Пакласці ў змяшальнік, дадаць лыжачку цытрынавай цэдры, палову шклянкі цукровага пяску, тры шклянкі халоднага кіпячонага малака і чатыры жаўтка.

    Напоі | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)