Статыстыка |
Анлайн усяго: 3 Гасцей: 3 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Закіпяціць малако, астудзіць. Вымытыя цытрыны ачысціць, нарэзаць, дадаць цукар і малако і змяшаць міксерам на працягу 1 - 2 хвілін. |
Ў яблычнае пюрэ павольна ўліваюць астуджанае малако, размешваючы калатоўкай у пазбяганне згортвання малака. |
Трэба змяшаць малако з астуджаным кававым адварам, цукрам, малочным ці сметанкавым марозівам, дадаць ваду, перамяшаць на невялікай хуткасці да аднастайнай масы. |
Ўзяць малако, дабавіць мёду і цытрыну, змяшаць і падаць да стала. |
Яблыкі і арэхі дробна здрабніць, паклаці ў малако і змяшаць. Разліць у куфлі і падаць да стала. |
У шклянкі ці фужэры наліць пастэрызаванае малако, дадаць фруктовы ці ягадны сок (сметанкавы, чорнасмародавы, вішнёвы і інш.) і размяшаць. |
Да кіслага соку агрэста дадаць цукар ці мёд, затым узбіць з малаком і сліўкамі ці смятанай. Заправіць. |
Закіпяціць малако, астудзіць. Сіроп шыпшыны перамяшаць з малінавым сіропам. |
Парэчку вымыць. Абсушыць. Выдаліць пладаножкі, расцерці і адціснуць сок. |
Прамытыя і вычышчаныя ад костачак персікі сварыце да мяккасці ў невялікай колькасці кіпеня, пратрыце праз сіта, змяшайце з цукрам, астудзіце. |
Бананы пачысціць, здрабніць і пакласці ў рондаль. Дадаць малако і здробнены шакалад. |
Малако пракіпяціць, астудзіць. Ягады перабраць, прамыць, адкінуць на сіта, працерці. |
У малако пакласці сухія дрожджы і цукар. Разліць у бутэлькі, закаркаваць як шампанскае. Можна больш спрошчаным шляхам: наліць малако ў пластыкавую бутэльку з-пад соку і туды дадаць дрожджы і цукар, узбоўтаць змесціва. |
Малако закіпеціце, дадайце цукар, карыцу, трохі патрымайце на агні, пасля чаго зніміце і астудзіце. |
Адціснуць сок з морквы і яблыкаў, змяшаць іх, дадаць малако і цукар. Адразу ж піць. |
Ў халоднае малако дадайце шклянку аблепіхавага соку і парашок какавы, расцёрты з цукрам. |
Разбіце яйка і адлучыце жаўткі ад бялкоў, жаўткі змяшайце з цукрам і ўзбіце. Малако давядзіце да кіпення, астудзіце яго. |
Закіпеціце малако, астудзіце. Спелую вішню прамыйце, выдаліце костачкі і пратрыце праз сіта. |
Малако заліваем у пакет для лёду, замарожваем. Чарніцу перабіраем, мыем. |
Малако, масла і мёд ўзбіць міксерам, выліць у кубак і адразу ж падаць да стала. |
Напой рыхтуецца аналагічна кактэйлю "Ацтэкі". У куфель выкласці марозіва, даліць халодную моцную каву, пасля, ўзбітыя сліўкі і дробку размолатых кававых зерняў. |
Марозіва, рабінавы і цытрынавы сок і малако ўзбіць міксерам і выліць сумесь у куфель, Падаваць з некалькімі кубікамі лёду |
Малако, мёд, апельсінавы сок перамяшаць міксерам і ўліць у куфель. |
Змяшаць пры дапамозе міксера ці блендара малако, марозіва, трускаўку і какаву, пасля чаго, атрыманую малочную сумесь разліць па куфлях і ўпрыгожыць ўзбітымі сліўкамі. |
У куфель выкласці марозіва, дадаць парэчкавы сіроп, кавалачкі яблыкаў, затым заліць астуджаным малаком. Не змешваць. |
Закіпяціць 1 л малака з 2 шклянкамі цукру і астудзіць. Дадаць сок 3-4 цытрын сярэдняй велічыні (1/2 кг) і дробна нацёртую цэдру 1/2 цытрыны. |
У куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць фруктовы сок ці джэм, даліць халодным пастэрызаваным малаком, хутка размяшаць і падаць. |
Напоўніць суніцай паўулітровы шкляны слоік. Расцерці ягады ўручную, затым працерці праз сіта. |
Гэты напой падрыхтоўваюць непасрэдна перад падачай, бо пры працяглым стаянні малако згортваецца. |
Для падрыхтоўкі 1 л напоя неабходны шклянка малака, 1 яйка, 100 г мёда, 0,8 л вады, мята. |
У глыбокі посуд пакласці па 1 поўнай гарбатнай лыжцы сметанавага марозіва (на 1 шклянку напоя), уліць 1 няпоўны кававы кубачак зваранай падсалоджанай какавы і каля 3/4 шклянкі малака. |
Наліць у шклянкі па 2 сталовых лыжкі зваранай падсалоджанай какавы і даліць іх халодным малаком. |
Прыгатаваць гэтак жа, як і напой з марозіным і фруктовым сокам, замяніўшы фруктовы сок 1 сталовай лыжкай экстракта натуральнай кавы. |
Пакласці ў кожную шклянку па 1 сталовай лыжцы марозіва і заліць яго 1 сталовай лыжкай фруктовага соку. |
Закіпяціць 1 л малака і астудзіць. Дадаць 1 шклянку малінавага сіропу і цукру на густ, размяшаць сумесь і паставіць на холад. |
Перабраць і прамыць 1 кг спелых ягад трускаўкі. Падсушыць на сурвэтцы, затым працерці праз сіта. |
Перабраць і прамыць 1 кг спелых ягад трускаўкі. Падсушыць на сурвэтцы і працерці праз сіта. |
Пакласці ў шклянкі па 1-2 сталовых лыжкі джэма ці варэння, даліць іх халодным малаком; размяшаць сумесь і падаць. |
Наліць у шклянкі па 2-3 сталовых лыжкі вішнёвага сіропу і даліць халодным малаком. |
Добра прамыць 0,5 кг спелага белага вінаграда, ягады працерці праз цадзілку, затым атрыманы сок прапусціць праз сіта. |
Бруснічны сок, марожанае і астуджанае малако ўзбіць міксерам. пасля выліць сумесь у куфель. |
У куфель выкласці марозіва, даліць зверху астуджаную какаву, далей ўзбітыя сліўкі, і ў канцы прысыпаць шакаладнай дробкай. Не размешваць. Падаваць разам з саломінкай. |
Нацерці моркву і змяшаць міксерам з малаком. Падаваць у куфлі, упрыгожыўшы напой галінкай кропу. |
Ўзбіць: яйка, дзве гарбатныя лыжкі цукровай пудры, гарбатную лыжку малінавага соку. Змяшаць у міксеры з халодным малаком. |
Ягады трускаўкі нарэзаць, засыпаць шклянкай цукру, даць яму ўвабрацца (на працягу 30-40 хвілін), заліць 4 шклянкамі малака. |
У міксер наліваюць малако, дадаюць малінавы сіроп, цёртую моркву, цытрынавы сок (1/2 гарбатнай лыжкі) і ўзбіваюць 2 хвіліны. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць малінавы сіроп, джэм з маліны, яйка і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
Міксерам перамяшаць усе інгрэдыенты, пераліць у кубак і падаваць да стала. |
Клубнічны сок змяшаць з цукрам ці мёдам, дадаць халоднае ці гарачае малако і ўзбіць. 2 шклянкі клубнічнага соку, 1-2 сталовыя лыжкі цукровага пяску ці мёда, 3-4 шклянкі малака. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць клубнічны сіроп, джэм, свежае (дыетычнае) яйка і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
|