Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 251-300 |
Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Змяшаць: гарбатную лыжку дробна нарэзанай зеляніны (цыбуля зялёная, пятрушка, кроп), шклянку малака, дробку солі і цёртага мушкатавага арэха. |
Малако з джэмам ці варэннем падрыхтоўваюць, як апісана ў папярэдняй рэцэптуры, замяняючы сок джэмам ці варэннем без костачак. |
Ядры грэцкіх арэхаў прапусціць праз мясасечку ці дробна стаўчы ў ступцы, пакласці ў рондаль, заліць малаком, дадаць цукар, паставіць на агонь і кіпяціць на працягу 10-12 хвілін. |
Вішні мыюць, выдаляюць з іх костачкі, дадаюць цукар, старанна змешваюць і наліваюць у шклянку на вішні халоднае кіпячонае малако. |
Пераліце малако ў цяжкадонны рондаль і пастаўце на вялікі агонь. Давядзіце да поўнага кіпення ўвесь час памешваючы, затым паменшыце агонь і варыце яшчэ 2 хвіліны. |
Ачысціць банан, разрэзаць на кавалачкі, дадаць маркоўны сок, раствораны ў невялікай колькасці цёплага малака, мёд, добра змяшаць і даць настаяцца. |
На шклянку малака дзве сталовыя лыжкі здробненых у ступцы арэхаў ці міндаля. |
У шклянку кладуць мякаць апельсіна, дадаюць цукар, старанна змешваюць, наліваюць халоднае малако да верха шклянкі і па густу дадаюць апельсінавы ці мандарынавы экстракт |
Ачысціць два-тры апельсіна, раскласці іх на долькі і пасыпаць цукрам. Заліць малаком. |
Ўзбіваем у блендары ўсе інгрэдыенты, выліваем у высокую шклянку. Упрыгожваем на свой густ. |
Кроп раздрабніць, змяшаць з кіслым малаком і заправіць соллю і мушкатавым арэхам, працадзіць.. |
Какосавы арэх нарэжце долькамі, заліце кіпячым малаком, змяшаным з вадой, так, каб вадкасць пакрыла долькі, давядзіце да кіпення і, спыніўшы нагрэў, настойвайце на працягу 20 - 30 хвілін, затым пратрыце і працадзіце. |
Інжыр добра прамыйце, дробна нарэжце, стаўчыце з цукрам, запраўце кіпенем, настойце 4 гадзіны і злучыце з халодным кіпячоным малаком. |
Кроп, лісце пятрушкі, салеру і зялёную цыбулю дробна пасекчы і перамяшаць з кефірам ці сыроваткай. |
Бурачны, яблычны сокі і малако змяшаць і ўзбіць міксерам ці ўзбівалкай, заправіць цукрам ці соллю і кропам. |
У кубку змяшаць маркоўны сок і малако і падаваць да стала. |
Ўліць у рондаль 0,25 л вады, туды ж даць па чатыры сталовыя лыжкі сечаных арэхаў і цукру ці мёда. |
Кампаненты напоя змешваюць ў міксеры. Пры падачы ў напой кладуць кансерваваныя ці замарожаныя плады ці ягады (20 г). |
Ўсе кампаненты змяшаць у міксеры і ўліць у высокі куфель. Асобна можна ўзбіць сліўкі і ўпрыгожыць імі напой у выглядзе "шапкі". |
Ўзбіце міксерам яечны жаўток разам з сіропам, дадайце ў яго загадзя здробнены лёд і зноў ўзбіце, каб атрымалася гамагенная маса. |
Ўсе кампаненты (акрамя садавіны) змяшаць у міксеры прыблізна 1 хвіліну. Напой пераліць у шклянку, і дадаць кансерваваную садавіну. |
На працягу 1 хвіліны змяшаць ўсе кампаненты ў міксеры і ўліць у высокі куфель. Пры падачы дадаць кансерваваныя персікі. |
Жаўток аднаго яйка ўзбіць ў міксеры, дадаючы малінавы сіроп. Затым паступова дадаць малако і марозіва. Ўзбіць пакінуты бялок і дадаць яго да асноўнага кактэйлю. |
Усе кампаненты змяшаць ў міксеры да аднастайнай масы. Асобна можна ўзбіць сліўкі і ўпрыгожыць імі напой у выглядзе "шапкі". |
У міксеры добранька ўзбіць яечны жаўток з мёдам. Гатовую сумесь пераліць у шклянку і тонкім струменьчыкам ўліць гарачае малако, старанна змешваючы пры гэтым напой. |
Жаўток, ванільны цукар, частку малака добра ўзбіць у міксеры з цукрам. |
У міксеры ўзбіць яйка з сіропам да пышнай масы. Затым нарэзаць невялікімі долькамі палову банана і дадаць яго разам з малаком да ўзбіваемай сумясі. |
У міксеры ўзбіць яечны жаўток з мёдам. Жаўток ўзяць і перакласці ў шклянку з некалькімі кубікамі лёду. |
Кампаненты змяшаць у міксеры. Пераліць напой у высокую шклянку, дадаць некалькі кубікаў лёду і даліць содавай ці мінеральнай вадой. |
Узяць 4-5 перапёлчыных яйкаў, ўзбіць у шклянцы, дадаць каву, дадаць па густу мёд ці цукар. |
Узяць 4-5 перапёлчыных яйкаў, ўзбіць у шклянцы, дадаць фруктовы сок, дадаць па густу мёд ці цукар. |
Ўліце ў змяшальнік яечны жаўток, марозіва і сок. Ўзбіце ў пену. Яечны бялок ўзбіце з 0,5 шклянкі цукру. |
У куфель ўліць яйка, малако, клубнічны сок, апельсінавы сіроп. Даліць парэчкавым морсам. |
Змяшаць у куфлі з лёдам 80 мл яблычнага соку, 20 мл цытрынавага соку, 30 мл яблычнага ці вішнёвага сіропу. Гарнір - яблыкі, вішня. |
У высокія шклянкі, напоўненыя на 2/3 здробненым лёдам, уліваюць восемдзесят грамаў яблычнага соку, па дзесяць - цытрынавага соку і вішнёвага сіропу, кладуць кансерваваныя яблыкі, вішні і слівы і старанна змешваюць напой. |
У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, ўліць сіроп, сок і гарбату. Зверху пакласці ўзбітыя сліўкі. |
У куфель ўліць шакаладны сіроп і клубнічны сок. Даліць моцнай гарбатай, дадаць ўзбітыя сліўкі. |
У куфель з лёдам наліць малінавы сіроп, персікавы сок. Пакласці лустачку цытрыны. |
У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, дадаць працёртую чорную парэчку, марозіва, кансерваваную садавіну асарці і ўліць чарнічны морс. Зверху упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі. |
Высокую шклянку напоўніць лёдам, зверху пакласці кансерваваную садавіну і ягады, ўліць слівовы сок, цытрынавы сіроп, фруктовы сок. Зверху пакласці ці надзець на край куфля дольку цытрыны. |
Шклянку напоўніць лёдам, пакласці сліўкі ці сметанкавае марозіва, ўліць сунічны сок, упрыгожыць свежымі спелымі ягадамі суніцы і дадаць бярозавік. |
Ў куфель уліць малінавы і цытрынавы сіропы, даліць яблычным морсам і гарніраваць садавінай і лустачкай цытрыны. |
У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, наліць малінавы сіроп, пакласці тонкія долькі цытрыны, ягады і дапоўніць куфель яблычным сокам, або фруктовай вадой. Не змешваць! |
У куфель з лёдам (гарнір № 2) пакласці сметанкавае марозіва, дадаць малінавы сіроп і ягады, даліць вішнёвы сок. |
У куфель ўліць слівовы сок, цытрынавы сіроп, даліць фруктовым сокам, дадаць садавіну і лустачку цытрыны. |
Шклянку напоўніць на дзве траціны тоўчаным харчовым лёдам, пакладзіце марозіва, ўліць сунічны сок, упрыгожыць свежай суніцай і дадаць бярозавік. |
У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, пакласці жэле з чырвонай парэчкі, сметанкавае марозіва і ўліць газаваную ваду. Упрыгожыць ягадамі парэчкі. |
У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, зверху пакласці працёртую з цукрам парэчку, дадаць сметанкавае марозіва, садавіну з узвара асарці (можна замяніць яблычным варэннем). |
У куфель ўліць сіропы. Даліць моцнай гарбатай, дадаць ўзбітыя сліўкі. |
Куфель на 2/3 напоўніць лёдам. Ўліць шакаладны сіроп і настой гарбаты. Зверху пакласці сліўкі і садавіну. |
|