-сок яблычны - 0.5 шклянкі
-сок грушавы - 0.5 шклянкі
-сіроп яблычны - 3 ст. лыжкі
-сіроп грушавы - 3 ст. лыжкі
-яйка - 1 шт
-лёд некалькі кубікаў - па густу
Ўзбіце міксерам яечны жаўток разам з сіропам, дадайце ў яго загадзя здробнены лёд і зноў ўзбіце, каб атрымалася гамагенная маса.
Выліце атрыманую масу ў шклянку, куды перш былі наліты фруктовыя сокі і пакладзены лёд.
Асобна ўзбіце яечны бялок і палову яго выліце ў шклянку з кактэйлем. А зверху выкладзіце пакінуты бялок, так, каб гэта выглядала прыгожа.
|