Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 301-350
    Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 21 22 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Шклянку напоўніць на дзве траціны харчовым лёдам, пакласці марозіва, свежыя ягады, ўліць журавінавы сок і бруснічны морс.

    Напоі | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Шклянку напоўніць на дзве траціны аб'ёму тоўчаным харчовым лёдам, ўліць цытрынавы сок, абрыкосавы сок з мякаццю, зверху пакласці свежыя ці кансерваваныя абрыкосы без костачак.

    Напоі | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Кансерваваны ўзвар разам з лустачкамі ананаса змяшаць са здробненым лёдам. Зверху напой упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі

    Напоі | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Упрыгожыць напой вішняй з кансерваванага ўзвара ці свежазамарожанай вішняй і парэчкай.

    Напоі | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель пакласці марозіва, ўліць малінавы сіроп, дадаць садавіну. Даліць вішнёвым морсам.

    Напоі | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    4 шкл. напоўніць на 2/3 аб'ёму тоўчаным харчовым лёдам, дадаць марозіва, свежыя ягады, уліць журавінавы сок, бруснічны морс.

    Напоі | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель, на 2/3 запоўнены кавалачкамі лёду, ўліць 20 г слівовага соку і 10 г цытрынавага сіропу. Даліць фруктовым сокам, дадаць 60 г садавіны і лустачку цытрыны.

    Напоі | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Высокі куфель напоўніць лёдам, зверху пакласці кансерваваную садавіну і ягады асарці.

    Напоі | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Сок з 500 г маліны змяшайце са 100 г марозіва і 1 шкл. малака. Піце адразу пасля падрыхтоўкі.

    Напоі | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Клубнічны сок і цытрынавы сіроп злёгку ўзбоўтаць з ванільным сіропам, пераліць ва ўпрыгожаны садавінай і напоўнены на 2/3 лёдам куфель, зверху гарніраваць ягадамі і ўзбітымі сліўкамі.

    Напоі | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Упрыгожыць напой ягадамі свежай трускаўкі. Зверху можна пакласці "шапку" са ўзбітых з цукрам слівак.

    Напоі | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у куфлі з лёдам 80 мл клубнічнага соку, 20-30 мл цукровага сіропу. Гарнір - 50 г ягад трускаўкі.

    Напоі | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель пакласці марозіва, ўліць арэхавы сіроп,моцную гарбату, кансерваваны вінаградны ўзвар. Дадаць ўзбітых слівак. Зверху пакласці кавалак вафлі.

    Напоі | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель ўліць сіропы, даліць яблычным морсам. Дадаць садавіну і лустачку цытрыны.

    Напоі | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель ўліць кававы і малінавы сіропы. Даліць гарбатай і дадаць ўзбітыя сліўкі.

    Напоі | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, дадаць какаву-сіроп, малінавы сіроп, каву. Зверху пакласці ўзбітыя сліўкі.

    Напоі | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Высокі куфель напоўніць лёдам, ўліць кававы і малінавы сіропы, несалодкую моцную і халодную гарбату. Зверху пакласці ўзбітыя сліўкі.

    Напоі | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Высокі куфель напоўніць лёдам, пакласці сметанкавае марозіва, варэнне з марошкі, журавінавы морс. Добранька змяшаць.

    Напоі | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Заварыць моцную гарбату. У высокую шклянку для кактэйлю змясціць пару кавалачкаў лёду.

    Напоі | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфлі з лёдам уліць какава-сіроп і настой гарбаты. Дадаць сліўкі і садавіну.

    Напоі | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель, на 2/3 запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, ўліць ананасавы сок, вішнёвы сіроп, “Фанту”. Пакласці лустачку ананаса.

    Напоі | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Упрыгожыць напой вішняй для кактэйлю ці ягадамі з кансерваванага вішнёвага ўзвара.

    Напоі | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Упрыгожыць напой вішняй з кансерваванага ўзвара ці свежазамарожанай парэчкай і вішняй.

    Напоі | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Упрыгожыць напой вычышчаным ад цэдры і падзеленым на долькі апельсінам і некалькімі ягадамі вішні.

    Напоі | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У куфель, на 2/3 запоўнены кавалачкамі лёду, ўліць ананасавы сок і цытрынавы сіроп. Даліць парэчкавы сок. Пакласці дольку цытрыны.

    Напоі | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Шклянку напоўніць на дзве траціны аб'ёму тоўчаным харчовым лёдам, ўліць цытрынавы сок, айвовы сок, зверху пакласці нарэзаныя лустачкі бананы.

    Напоі | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у шэйкеры 120 г таматавага соку, 1 жаўток, 2 гарбатныя лыжкі шашлычнага соусу, 2 гарбатныя лыжкі цытрынавага соку. Дадаць соль і перац па густу.

    Напоі | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у шэйкеры 140 г таматавага соку, 10 г цёртага хрэна, 2 гарбатныя лыжкі цытрынавага соку. Дадаць соль і перац па густу.

    Напоі | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у шэйкеры 100 г малака, 1 жаўток, 50 г таматавага соку. Дадаць соль і перац па густу.

    Напоі | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у шэйкеры 100 г таматавага соку, 30 г капуснага расола, 20 г цытрынавага соку. Дадаць соль і перац па густу.

    Напоі | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Усё змяшаць.

    Напоі | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у шэйкеры 120 г таматавага соку, 1 жаўток, 2 гарбатныя лыжкі цытрынавага соку, 1 гарбатную лыжку расцёртага ў ступцы часныку ці зялёнай цыбулі. Дадаць соль і перац па густу.

    Напоі | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Усё змяшаць і падаць з лёдам.

    Напоі | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у шэйкеры 100 г кефіру, вычышчаны свежы агурок, нацёрты на тарцы, дробна насечаны кроп. Дадаць соль і перац па густу. Лёд не дадаваць.

    Напоі | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады перабраць, добра прамыць халоднай пітной вадой. У залежнасці ад таго, якую колькасць кісяля падрыхтоўваюць, ягады трэба старанна расцерці ў ступцы драўляным песцікам, працерці на працірачнай машыне ці адціснуць на экстрактары.

    Напоі | Просмотров: 309 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і прамытыя ягады журавін расцерці драўляным песцікам.

    Напоі | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны перабраць, прамыць 2-З разы ў халоднай кіпячонай вадзе, адкінуць на сіта і абсушыць.

    Напоі | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны перабраць, прамыць, працерці праз сіта, адціснуць сок. Жамерыны заліць гарачай вадой (6-7 шклянак), давесці да кіпення, працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 508 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Перабраную і прамытую дурніцу расцерці драўляным мялам у неакісляючай пасудзе ці працерці пры дапамозе працірачнай машыны.

    Напоі | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Асобна адціснуць сок дурніцы. Выцісканні заліць вадой і кіпяціць на працягу 10 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Абрыкосы добра прамыць у цёплай вадзе, затым кожны плод надрэзаць узбоч і выдаліць з яго костачку.

    Напоі | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады чарніцы перабраць, прамыць у халоднай вадзе, дбайна расцерці, заліць гарачай вадой і кіпяціць на працягу 8-10 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    У рабінавы сок усыпаць цукар, дадаць шклянку вады, давесці да кіпення і паступова ўліць крухмал, разведзены ў пакінутай вадзе.

    Напоі | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку перабраць, прамыць і расцерці ў аднастайную масу.

    Напоі | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады бузіны сварыць у вадзе, працерці праз сіта. Бульбяны крухмал развесці 2 ст. лыжкамі вады, дадаць цукар.

    Напоі | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Плады шыпшыны перабіраюць, прамываюць, заліваюць кіпячай вадой і даюць настаяцца на працягу 2-2,5 гадзін.

    Напоі | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады заліць гарачай вадой, варыць 10-15 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады чарнаплоднай рабіны прамыць, патаўчы, даліць 1/2 шклянкі вады, размяшаць, працадзіць праз марлю сок, яблыкі ачысціць ад сярэдзіны, нарэзаць на лустачкі, працерці.

    Напоі | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Чарнаплодную рабіну прамыць, патаўчы ў ступцы, дадаць некалькі сталовых лыжак гарачай вады, размяшаць, даць пастаяць некалькі мінут, затым сок адціснуць і астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)

    Цытрыну абмыць, абсушыць, зрэзаць з яе цэдру (толькі жоўтую частку скуры), нарэзаць яе саломкай і апусціць у кіпячы цукровы сіроп.

    Напоі | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2014 | Комментарии (0)