Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 301-350 |
Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Шклянку напоўніць на дзве траціны харчовым лёдам, пакласці марозіва, свежыя ягады, ўліць журавінавы сок і бруснічны морс. |
Шклянку напоўніць на дзве траціны аб'ёму тоўчаным харчовым лёдам, ўліць цытрынавы сок, абрыкосавы сок з мякаццю, зверху пакласці свежыя ці кансерваваныя абрыкосы без костачак. |
Кансерваваны ўзвар разам з лустачкамі ананаса змяшаць са здробненым лёдам. Зверху напой упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі |
Упрыгожыць напой вішняй з кансерваванага ўзвара ці свежазамарожанай вішняй і парэчкай. |
У куфель пакласці марозіва, ўліць малінавы сіроп, дадаць садавіну. Даліць вішнёвым морсам. |
4 шкл. напоўніць на 2/3 аб'ёму тоўчаным харчовым лёдам, дадаць марозіва, свежыя ягады, уліць журавінавы сок, бруснічны морс. |
У куфель, на 2/3 запоўнены кавалачкамі лёду, ўліць 20 г слівовага соку і 10 г цытрынавага сіропу. Даліць фруктовым сокам, дадаць 60 г садавіны і лустачку цытрыны. |
Высокі куфель напоўніць лёдам, зверху пакласці кансерваваную садавіну і ягады асарці. |
Сок з 500 г маліны змяшайце са 100 г марозіва і 1 шкл. малака. Піце адразу пасля падрыхтоўкі. |
Клубнічны сок і цытрынавы сіроп злёгку ўзбоўтаць з ванільным сіропам, пераліць ва ўпрыгожаны садавінай і напоўнены на 2/3 лёдам куфель, зверху гарніраваць ягадамі і ўзбітымі сліўкамі. |
Упрыгожыць напой ягадамі свежай трускаўкі. Зверху можна пакласці "шапку" са ўзбітых з цукрам слівак. |
Змяшаць у куфлі з лёдам 80 мл клубнічнага соку, 20-30 мл цукровага сіропу. Гарнір - 50 г ягад трускаўкі. |
У куфель пакласці марозіва, ўліць арэхавы сіроп,моцную гарбату, кансерваваны вінаградны ўзвар. Дадаць ўзбітых слівак. Зверху пакласці кавалак вафлі. |
У куфель ўліць сіропы, даліць яблычным морсам. Дадаць садавіну і лустачку цытрыны. |
У куфель ўліць кававы і малінавы сіропы. Даліць гарбатай і дадаць ўзбітыя сліўкі. |
У куфель, запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, дадаць какаву-сіроп, малінавы сіроп, каву. Зверху пакласці ўзбітыя сліўкі. |
Высокі куфель напоўніць лёдам, ўліць кававы і малінавы сіропы, несалодкую моцную і халодную гарбату. Зверху пакласці ўзбітыя сліўкі. |
Высокі куфель напоўніць лёдам, пакласці сметанкавае марозіва, варэнне з марошкі, журавінавы морс. Добранька змяшаць. |
Заварыць моцную гарбату. У высокую шклянку для кактэйлю змясціць пару кавалачкаў лёду. |
У куфлі з лёдам уліць какава-сіроп і настой гарбаты. Дадаць сліўкі і садавіну. |
У куфель, на 2/3 запоўнены дробнымі кавалачкамі лёду, ўліць ананасавы сок, вішнёвы сіроп, “Фанту”. Пакласці лустачку ананаса. |
Упрыгожыць напой вішняй для кактэйлю ці ягадамі з кансерваванага вішнёвага ўзвара. |
Упрыгожыць напой вішняй з кансерваванага ўзвара ці свежазамарожанай парэчкай і вішняй. |
Упрыгожыць напой вычышчаным ад цэдры і падзеленым на долькі апельсінам і некалькімі ягадамі вішні. |
У куфель, на 2/3 запоўнены кавалачкамі лёду, ўліць ананасавы сок і цытрынавы сіроп. Даліць парэчкавы сок. Пакласці дольку цытрыны. |
Шклянку напоўніць на дзве траціны аб'ёму тоўчаным харчовым лёдам, ўліць цытрынавы сок, айвовы сок, зверху пакласці нарэзаныя лустачкі бананы. |
Змяшаць у шэйкеры 120 г таматавага соку, 1 жаўток, 2 гарбатныя лыжкі шашлычнага соусу, 2 гарбатныя лыжкі цытрынавага соку. Дадаць соль і перац па густу. |
Змяшаць у шэйкеры 140 г таматавага соку, 10 г цёртага хрэна, 2 гарбатныя лыжкі цытрынавага соку. Дадаць соль і перац па густу. |
Змяшаць у шэйкеры 100 г малака, 1 жаўток, 50 г таматавага соку. Дадаць соль і перац па густу. |
Змяшаць у шэйкеры 100 г таматавага соку, 30 г капуснага расола, 20 г цытрынавага соку. Дадаць соль і перац па густу. |
Змяшаць у шэйкеры 120 г таматавага соку, 1 жаўток, 2 гарбатныя лыжкі цытрынавага соку, 1 гарбатную лыжку расцёртага ў ступцы часныку ці зялёнай цыбулі. Дадаць соль і перац па густу. |
Усё змяшаць і падаць з лёдам. |
Змяшаць у шэйкеры 100 г кефіру, вычышчаны свежы агурок, нацёрты на тарцы, дробна насечаны кроп. Дадаць соль і перац па густу. Лёд не дадаваць. |
Ягады перабраць, добра прамыць халоднай пітной вадой. У залежнасці ад таго, якую колькасць кісяля падрыхтоўваюць, ягады трэба старанна расцерці ў ступцы драўляным песцікам, працерці на працірачнай машыне ці адціснуць на экстрактары. |
Вычышчаныя і прамытыя ягады журавін расцерці драўляным песцікам. |
Журавіны перабраць, прамыць 2-З разы ў халоднай кіпячонай вадзе, адкінуць на сіта і абсушыць. |
Журавіны перабраць, прамыць, працерці праз сіта, адціснуць сок. Жамерыны заліць гарачай вадой (6-7 шклянак), давесці да кіпення, працадзіць. |
Перабраную і прамытую дурніцу расцерці драўляным мялам у неакісляючай пасудзе ці працерці пры дапамозе працірачнай машыны. |
Асобна адціснуць сок дурніцы. Выцісканні заліць вадой і кіпяціць на працягу 10 хвілін. |
Абрыкосы добра прамыць у цёплай вадзе, затым кожны плод надрэзаць узбоч і выдаліць з яго костачку. |
Ягады чарніцы перабраць, прамыць у халоднай вадзе, дбайна расцерці, заліць гарачай вадой і кіпяціць на працягу 8-10 хвілін. |
У рабінавы сок усыпаць цукар, дадаць шклянку вады, давесці да кіпення і паступова ўліць крухмал, разведзены ў пакінутай вадзе. |
Трускаўку перабраць, прамыць і расцерці ў аднастайную масу. |
Ягады бузіны сварыць у вадзе, працерці праз сіта. Бульбяны крухмал развесці 2 ст. лыжкамі вады, дадаць цукар. |
Плады шыпшыны перабіраюць, прамываюць, заліваюць кіпячай вадой і даюць настаяцца на працягу 2-2,5 гадзін. |
Ягады заліць гарачай вадой, варыць 10-15 хвілін. |
Ягады чарнаплоднай рабіны прамыць, патаўчы, даліць 1/2 шклянкі вады, размяшаць, працадзіць праз марлю сок, яблыкі ачысціць ад сярэдзіны, нарэзаць на лустачкі, працерці. |
Чарнаплодную рабіну прамыць, патаўчы ў ступцы, дадаць некалькі сталовых лыжак гарачай вады, размяшаць, даць пастаяць некалькі мінут, затым сок адціснуць і астудзіць. |
Цытрыну абмыць, абсушыць, зрэзаць з яе цэдру (толькі жоўтую частку скуры), нарэзаць яе саломкай і апусціць у кіпячы цукровы сіроп. |
|