Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 401-450
    Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Густы журавінавы кісель прыгатаваць гэтак жа, як кісель сярэдняй гушчыні па рэцэпце "Кісель з журавін , парэчкі , брусніцы "

    Напоі | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Журавінавы кісель разліць у шклянкі і астудзіць. Асобна падаваць у вазачцы сліўкі і марозіва.

    Напоі | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Кісель разліць у шклянкі, астудзіць і, не размешваючы, дадаць малако.

    Напоі | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў кіпячую ваду ўліць разведзены ў халоднай вадзе крухмал. Памешваючы, давесці да кіпення, уліць журавінавы сок, усыпаць цукар, здробненыя арэхі і ванільны цукар.

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады перабраць, прамыць гарачай вадой і добра расцерці песцікам ці лыжкай, дадаць 1 шклянку кіпячонай халоднай вады, працерці ягады скрозь сіта ці адціснуць праз марлю.

    Напоі | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Можна дадаць у кісель яечныя жаўткі * тады ён будзе смачней і пажыўней.

    Напоі | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Грушы вымыць, ачысціць ад скуркі, апырскаць растворам цытрынавай кіслаты.

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ягады прамыць, костачкі выдаліць. Костачкі заліць 3 шклянкамі гарачай вады, кіпяціць некалькі мінут і працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Вінаград перабраць, прамыць, вызваліць ад костачак, патаўчы ці прапусціць праз электрасокавыжымалку. Сок астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Асобна адціскаюць сок брусніцы. Выцісканні заліваюць вадой і кіпяцяць 5-10 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Зрэзаць тонкі пласт цэдры з аднаго апельсіна, выціснуць з яго сок. Другі апельсін наразаць кружочкамі, пасыпаць цукрам, заліць выціснутым сокам і, зачыніўшы посуд вечкам, паставіць у халоднае месца.

    Напоі | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны раздушыць драўлянай лыжкай ці растаўчы, развесці вадой, каб атрымалася 6 шклянак морса.

    Напоі | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Перабярыце ягады, прамыйце пад бруёй халоднай вады, а затым разамніце лыжкай.

    Напоі | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Сыроватку злучыць з ягадным сокам, пакласці цукар, пракіпяціць.

    Напоі | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Прарошчаны авёс змалоць у кавамолцы ці мясасечцы, развесці халоднай вадой, заліць кіпячай вадой і кіпяціць 1-2 хвіліны.

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць яйка з цукрам, дадаць муку, ванілін, каву (какаву). Малака дадаць такую колькасць, каб сумесь стала падобная на вадкую смятану.

    Напоі | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Мох апрацаваць у вадзе з даданнем драўнянай соды. Затым пракіпяціць (прычым вады павінна быць у тры разу больш, чым самога моху).

    Напоі | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваныя сушоныя карані дзівасіла заліць гарачай вадой, нагрэць да кіпення і варыць да мяккасці.

    Напоі | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Карані дзівасіла адварыць у вадзе да размякчэння, адвар працадзіць, дадаць у яго разведзены бульбяны крухмал, цукровы пясок і давесці да кіпення

    Напоі | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Карані дзівасіла (20 г) сварыць у вадзе (1 л) да размякчэння, адцадзіць, у адвар дадаць сок журавін ці іншых ягад (200 мл), цукар (па густу), разведзены ў халоднай вадзе крухмал і давесці да кіпення.

    Напоі | Просмотров: 161 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі расцерці з цукрам, развесці муку ў 0,5 шклянкі малака, ўзбіць з жаўткамі.

    Напоі | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Наліце ў рондаль малако, пакладзіце цукар, соль, добра змяшайце, пастаўце на сярэдні агонь і закіпеціце, памешваючы. У міску пакладзіце рысавую муку, крухмал.

    Напоі | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль ўліць 3 шклянкі малака, закіпяціць і дадаць цукар. Кукурузны ці бульбяны крухмал развесці ў шклянцы халоднага малака ці кіпячонай вады, ўліць у кіпячае малако і, увесь час памешваючы, кіпяціць кісель на працягу 5 хвілін на слабым агні.

    Напоі | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако, ваду і цукар даводзім разам да кіпення. Крухмал разводзім у палове шклянкі халоднай вады і ўліваем у закіпеўшую сумесь.

    Напоі | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць малако, дадаць цукар. Развесці крухмал халодным малаком і, памешваючы, ўліць у кіпячае малако.

    Напоі | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако нагрэць да кіпення і ўсыпаць у яго цукар. Бесперастанку памешваючы, уліць крухмал, разведзены халодным малаком.

    Напоі | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную моркву нацерці габлюшкай, пакласці ў рондаль і тушыць у невялікай колькасці вады да гатовасці, затым дадаць цукар, ванілін, разведзены ў халодным малацэ крухмал.

    Напоі | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль ўліць 3 шклянкі малака, закіпяціць і ўсыпаць цукар. Маісавы крухмал развесці ў шклянцы халоднага малака і ўліць у кіпячае малако.

    Напоі | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако працадзіць, давесці да кіпення, увесці цукар, ізноў закіпяціць, уліць папярэдне разведзены халодным малаком крухмал, ванілін і пры памешванні варыць на слабым агні 3-4 хвіліны.

    Напоі | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако (3 шклянкі), цукар і ванілін закіпяціць, дадаць разведзены ў астатнім малацэ крухмал і муку.

    Напоі | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Палову паказанай колькасці малака выліць у эмаляваны рондальчык, давесці да кіпення на павольным агні, дадаць цукар. Калі цукар цалкам растворыцца, развесці крухмал у астуджаным малацэ, выкарыстоўваўшы ўвесь аб'ём.

    Напоі | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако закіпяціць, усыпаць трохі цукру, заправіць бульбянай мукой і добра праварыць. Расцерці дабяла жаўток з цукрам. Паступова злучыць з кісялём, астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малочны кісель падрыхтоўваецца з дабраякаснай сыроваткі ці абястлушчанага малака, да якіх дадаецца крухмал, цукар, араматычныя эсэнцыі і інш.

    Напоі | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако закіпяціць, зняць з агню і астудзіць да пакаёвай тэмпературы.

    Напоі | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную моркву нацерці на дробнай тарцы, пакласці ў рондаль, заліць вадой і тушыць да гатовасці.

    Напоі | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль ўліць 3 шклянкі малака, закіпяціць і дадаць цукар. Маісавы ці бульбяны крухмал развесці ў шклянцы халоднага малака ці кіпячонай вады, уліць у кіпячае малако і, увесь час, памешваючы, кіпяціць кісель на працягу 5 хвілін на слабым агні.

    Напоі | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Наліць у рондаль малако і паставіць на агонь, перад закіпаннем дадаць цукровы пясок.

    Напоі | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць цукровую пудру (можна з дапамогай кавамолкі). Развесці крухмал у 1 шклянцы халоднага малака, цалкам растварыць.

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    4 жаўтка дабяла расцерці з цукровым пяском (1 шклянка). 2 ст. лыжкі пшанічнай мукі развесці ў палове шклянкі малака, каб не было камякоў. Усё змяшаць, узбіць венцам.

    Напоі | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць 4 шклянкі малака з 0,75 шклянкі цукру. Ўліць тонкім струменьчыкам, увесь час памешваючы, шклянку малака, разбоўтанага з 0,75 шклянкі бульбяной мукі.

    Напоі | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Паўтара шклянкі малака змяшаць з крухмалам і ўліць тонкай бруёй, увесь час памешваючы, у астатняе малако, кіпячае з цукрам.

     

    Напоі | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Растварыць 3 ст. лыжкі цукру ў 350 г кіпячага малака. Крухмал развесці ў 50 г халоднага малака і ўліць у кіпячае малако, перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі расцерці з цукрам дабяла, дадаць бульбяную муку і, працягваючы расціраць, ўліць паступова гарачае малако.

    Напоі | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Малако нагрэць да кіпення і ўсыпаць цукар; пасля таго як малако закіпіць, награванне спыніць і ўліць папярэдне разведзены халодным малаком крухмал.

    Напоі | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Крухмал разводзяць у невялікай колькасці малака.

    Напоі | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    1 1/2 шклянкі малака закіпяціць з цукрам. Астатняе халоднае малако размяшаць з гатовай кавай і бульбяным крухмалам.

    Напоі | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць 150 г малака, дадаць 25 г цукру, размяшаць. Крухмал развесці 50 г халоднага малака, ўліць у кіпячае малако, размяшаць, ізноў давесці да кіпення і варыць на слабым агні, бесперапынна памешваючы, на працягу 10 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Разведзены ў 3 ст. лыжках халоднага малака крухмал ўліць у кіпячае малако, бесперапынна памешваючы.

    Напоі | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Абварыць 20 шт. горкага міндаля, ачысціць, дробна стаўчы.

    Напоі | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны запечаны гарбуз працерці скрозь сіта. Масу заліць кіпячым малаком і ўліць разведзены ў невялікай колькасці вады крухмал.

    Напоі | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)