Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    МАЛОЧНЫ КІСЕЛЬ З ЖУРАВІНАВЫМ СІРОПАМ

    -малако - 2 шклянкі

    -цукар - 0.5 шклянкі

    -крухмал кукурузны - 2.5 ст. лыжкі

    -вада - 3 шклянкі

    -ванілін - па густу

    Для сіропу:

    -журавіны - 0.5 ст. лыжкі

    -цукар - 2 ст. лыжкі

     

    Малако працадзіць, давесці да кіпення, увесці цукар, ізноў закіпяціць, уліць папярэдне разведзены халодным малаком крухмал, ванілін і пры памешванні варыць на слабым агні 3-4 хвіліны.

    Для дыет 7, 10 кісель падаць з сіропам. Для яго падрыхтоўкі журавіны (ці трускаўку) перабраць, старанна расцерці драўляным песцікам, адціснуць сок, пасля чаго жамерыны заліць гарачай вадой і пракіпяціць.

    Гатовы адвар працадзіць праз марлю, растварыць у ім цукар, давесці да кіпення, увесці адціснуты астуджаны сок і астудзіць.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (09.08.2014)
    Праглядаў: 232 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar