Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 201-250 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У кубак дадаць клубнічны сок і цукровы сіроп пасля даліць гарачае малако. |
Какава-парашок перамяшаць з цукровай пудрай і ванільным цукрам, ўсыпаць у міксер ці шэйкер, дабавіць ахалоджанае кіпячонае малако, вішнёвы сок і старанна змяшаць. |
Вішнёвы сок змяшаць з цытрынавым, ўсыпаць цукровы пясок і перамяшаць да поўнага яго растварэння. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць цукар, вычышчанае ад лупіны, дробна нарэзанае яблыка, вычышчаны, нарэзаны на кавалачкі банан, цытрынавы сіроп і ўзбіваюць 2 хвіліны. |
Узбіце 300 мл астуджанага малака, слоічак апельсіна-клубнічнага ёгурта ад "Бабулінага гладыша" |
У кубку змяшаць ананасавы сіроп і гарачае малако і падаваць да стала. |
У міксер наліваюць малако, дадаюць цукар, какаву ў парашку, джэм ці варэнне з абрыкосаў, малінавы сіроп, яйка і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
У міксер наліваюць астуджанае малако, дадаюць цытрынавы сіроп, цукар, джэм ці варэнне з абрыкосаў, яйка і ўзбіваюць 1 хвіліну. |
У кіпячае малако дадаць жаўткі, цукар і ванільны цукар і ўзбіць у аднастайную масу (да поўнага злучэння жаўтка з малаком). Дадаць цукар па густу. |
Ўсе інгрэдыенты змяшаць і падаць шакаладнае малако да стала ў куфлях. |
Для падрыхтоўкі гэтага найсмачнага малочнага напоя запатрабуецца менавіта тлустае малако. |
Ўзяць цэльнае малако, наліць у гліняны чыгун і адкрытым паставіць у пратопленую печ на цэлы дзень ці на ноч. |
Стаўчы арэхі ў ступцы, паступова дадаючы ваду, затым працадзіць праз марлю і дасуха адціснуць раздробленыя арэхі. Дадаць цукар па густу. |
Прыгатаваць пюрэ: 250 г морквы, гарбатная лыжка цёртага хрэна, дробка солі, сок цытрыны і 0,25 л малака. |
Змяшаць кубак пракіпячонай у вадзе брусніцы, кубак тварагу і чатыры сталовыя лыжкі цукру, дадаць 0,7 л малака. |
Змяшаць пры дапамозе міксера малако, яйка, какаву-парашок, цукар, міндаль. Падаваць адразу. |
Расцерці дабяла жаўткі з цукрам, дадаць сок, соль, малако і халодную кіпячоную ваду. |
Змяшаць пры дапамозе міксера сталовую лыжку мёда, яйка і шклянку малака. Падаваць адразу. |
Змяшаць пры дапамозе міксера малінавы сок ці сіроп, яйка, малако, цукар. Разліць у куфлі і падаваць. |
30 г шакаладу здрабніць і змяшаць са шклянкай гарачага малака да поўнага растварэння. Падаваць гарачым. |
Вычышчаную парэчку прамываюць, дадаюць цукар, старанна расціраюць, а затым наліваюць у шклянку на ягады халоднае малако. |
На шклянку малака ўзяць 20 мл чарнічнага соку і гарбатную лыжку мёда. Ўсё змяшаць і падаваць да стала. |
Чарнасліў старанна прамыць у цёплай вадзе, заліць кіпячым малаком і даць пастаяць 1 гадзіну. |
Яечны жаўток расцерці з невялікай колькасцю малака. Шклянку малака закіпяціць з 1 сталовай лыжкай цукру і, памешваючы, ўліць у яго расцёрты яечны жаўток. |
Для атрымання малака з водарам цытрусавых пладоў папярэдне рыхтуюць экстракт з цэдры. |
У гарачае ці халоднае малако дадаюць цукар і старанна змешваюць. Цукар пажадана ўносіць да пастэрызацыі ці кіпячэння малака. |
Ўзбіваем у блендары ўсе інгрэдыенты, выліваем у высокую шклянку. Упрыгожваем на свой густ і падаём з трубачкай |
Шклянку на 3/4 напоўніць малаком, дадаць 2-3 ст. лыжкі якога-небудзь фруктовага сіропу ці вінаграднага соку, даліць шклянку вадой, усё гэта перамяшаць і падаваць у халодным выглядзе. |
Падрыхтоўваюць гэтак жа, як з малінай, але можна ягады ў шклянцы не расціраць. |
Тварог працерці скрозь сіта, уліць кіпячонае малако, дадаць сечанае лісце крапівы, зеляніну кропу. |
Здрабніць да пюрэпадобнага стану з дапамогай міксера памідоры, дадаць яйка, паўшклянкі малака, перац і соль. Усё змяшаць. |
Ўзбіваем у блендары ўсе інгрэдыенты, выліваем у высокую шклянку. Упрыгожваем на свой густ і падаём з трубачкай |
Складнікі змяшаць, ўзбіць і падаць у астуджаным выглядзе. |
Складнікі змяшайце, ўзбіце і падайце ў астуджаным выглядзе. |
Лісце пятрушкі раздрабніць, узбіць у міксеры ці ўзбівалкай з іншымі прадуктамі, працадзіць праз сіта. |
Змяшаць: 0.5 шклянкі астуджанага дужага настою кавы, паўшклянкі халоднага малака. |
Моркву ачысціць, старанна прамыць і нацерці на буйнай тарцы. |
У міксеры змяшаць ўсе інгрэдыенты і падаваць да стала. |
1.Працёртую моркву змяшаць з астуджаным малаком.
2. Дадаць соль па густу. |
Раздрабніце арэхі ў кухонным камбайне, дадайце 2/3 кубка (160мл) малака і размяшайце да аднастайнасці. Пераліце ў рондаль і размяшайце кароткімі хуткімі рухамі з пакінутым малаком |
Заліць гарачым малаком тоўчаныя, не вычышчаныя ад скуркі міндальныя ядры. |
Кветкі календулы прамыць, прасушыць і дробна пасекчы. Заліць гарачай вадой, давесці да кіпення і настойваць без награвання 12-15 хвілін. Адвар працадзіць і астудзіць. |
Пакласці арэхі ў міксер і пераціраць, пакуль усе арэхі нарэшце не ператруцца. Дадаць 160 мл малака і ўзбіваць да аднастайнасці. Выліць малако ў рондаль з тоўстым дном і ўзбіць пакінутае малако. |
Прыгатаваць адвар з кветак дзьмухаўца. У аўсяныя шматкі дадаць малако, давесці сумесь да кіпення. |
Малако з мёдам змяшаць міксерам. Напой можна падаваць і гарачым, і халодным. |
У шклянку пакладзіце марозіва, дадайце сок, уліце халоднае малако, хутка размяшайце і неадкладна падайце. |
Ў свежапрыгатаваны маркоўны сок уліць халоднае малако, перамяшаць і дадаць па густу цукар. |
Маліну ці ажыну чысцяць, прамываюць у халоднай вадзе, насыпаюць у шклянку, дадаюць цукар і старанна расціраюць, а затым наліваюць халоднае кіпячонае малако да верха шклянкі. |
Прыгатаваць светлую карамель з 2 сталовых лыжак цукру і 2-3 сталовых лыжак вады. |
Зялёную цыбулю ці рэзанец пасячы разам з салерай, расцерці ў місцы, змяшаць з малаком. трымаць гадзіну на холадзе, затым працадзіць і заправіць. |
|