-манга - 450 г,
-мёд празрысты - 3-4 ст.л.,
-малако тлустае - 500 мл,
-сок апельсінавы астуджаны - 125 мл.
Для падрыхтоўкі гэтага найсмачнага малочнага напоя запатрабуецца менавіта тлустае малако. Мякаць манга выкласці ў блендар і туды ж дадаць мёд (можна замяніць цукрам) і апельсінавы сок.
Ўзбіць да атрымання аднастайнай масы. Атрыманае пюрэ перакласці ў чыстую ёмістасць і паставіць на 10-15 хвілін у маразільнік.
Астуджанае малако ўзбіваць міксерам да павелічэння аб'ёму і атрымання пены, пасля чаго дадаць астуджанае пюрэ і працягваць ўзбіваць, пакуль маса не стане аднастайнай.
У астуджаныя куфлі разліць мангавае малако і ўпрыгожыць іх перад падачай. Рыхтаваць малочны напой варта непасрэдна перад падачай гасцям, бо пюрэ манга мае ўласцівасць абсоўвацца на дно куфля. Разлічана на 4 порцыі.
|