Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    КІСЕЛЬ З ЧАРНАПЛОДНАЙ РАБІНЫ І ЯБЛЫКАЎ

    -50 г ягад чарнаплоднай рабіны,

    -150 г яблыкаў,

    -2 ст.л. цукру,

    -1 ст.л. крухмалу,

    -5 шкл. вады.

     

    Ягады чарнаплоднай рабіны прамыць, патаўчы, даліць ½ шклянкі вады, размяшаць, працадзіць праз марлю сок, яблыкі ачысціць ад сярэдзіны, нарэзаць на лустачкі, працерці.

    Насенную скрынку яблыкаў і выцісканні рабіны заліць кіпячай вадой, праварыць 5-6 хвілін, працадзіць, дадаць цукар, пюрэ з яблыкаў, давесці сумесь да кіпення.

    Крухмал развесці сокам рабіны, уліць у кіпячую сумесь і зноў давесці да кіпення (але не даваць кіпець).

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (10.08.2014)
    Праглядаў: 218 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar