-2 кубкі (480 мл) малака
-1 цвёрды, спелы банан
-2 ст.л. (30 мл) цукру
-1 г.л. (5 мл) размякчанага несалёнага масла
-1/4 г.л. (1 мл) свежага мушкатавага арэха
1.Пераліце малако ў цяжкадонны рондаль і пастаўце на вялікі агонь. Давядзіце да поўнага кіпення ўвесь час памешваючы, затым паменшыце агонь і варыце яшчэ 2 хвіліны.
2.Пакуль варыцца малако, пакладзіце банан, цукар, мяккае масла і мушкатавы арэх у кухонны камбайн і размяшайце да атрымання пюрэ. Наліце 1 кубак (240 мл) малака і размешвайце яшчэ 1хвіліну.
Даліце пакінутае малако і мяшайце яшчэ 30 сек ці пакуль малако не ператворыцца ў пену. Неадкладна прапануйце.
|