Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    ТАМАТАВЫ НЕКТАР

    Таматавы сок лепш за ўсё рыхтаваць адначасова з таматавым пюрэ. Спелыя таматы старанна мыюць, рэжуць ці размінаюць, разварваюць у рондалі да поўнага размякчэння.

    Гарачую масу праціраюць праз сіта ці іншае прыстасаванне. Калі будзе працёрта прыкладна палова масы, праціранне прыпыняюць, сабраны вадкі сок з невялікай колькасцю мякаці пакідаюць для кансервавання, а ўсё, што засталося на сіце, праціраюць у іншы посуд.

    Атрыманую глейкую масу з вялікай колькасцю мякаці ўварваюць да атрымання пюрэ. Сок награваюць да кіпення і гарачым разліваюць у слоікі ці бутэлькі.

    Стэрылізуюць у кіпячай вадзе слоікі ёмістасцю 0,5 л 30 хвілін, 1л - 40 хвілін, Зл - 60 хвілін.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2014)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar