Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    НАПОЙ БУРАЧНЫ З ЯБЛЫКАМІ

    -1 бурак,

    -2-3 яблыка,

    -палова гарбатнай лыжкі нацёртага хрэна,

    -1,5 л вады.

     

    Вычышчаны бурак нацерці на буйнай тарцы, яблыкі нарэзаць тонкімі лустачкамі. Корань хрэна нацерці на тарцы (можна выкарыстоўваць і гатовы соус-хрэн).

    Яблыкі і гародніну пакласці у эмаляваны посуд, заліць кіпячонай вадой пакаёвай тэмпературы і паставіць у прахалоднае месца на 1 суткі, а затым на 1-2 суткі ў халадзільнік.

    Перад ужываннем напой працадзіць. У якасці смакавых дадаткаў можна выкарыстоўваць соль, цукар, цытрыну і араматычныя расліны (мята, меліса цытрынавая і інш.).

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (13.08.2014)
    Праглядаў: 140 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar