Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Печыва

    АРЭШКІ З КАРДАМОНАМ

    - апельсінавыя цукаты – 50 г

    - цытрынавыя цукаты – 50 г

    - цукар – 225 г

    - яйка - 3 шт.

    - кардамон (молаты) - 1 г.л.

    - карыца - 1 г.л.

    - мука – 250 г

    - разрыхляльнік (для цеста) - 3 г.л.

    - тлушч і мука (для змазвання і пасыпания бляхі)

    - куверцюр (цёмны) – 75 г.

     

    Цукар, яйкі, цытрынавы араматызатар, кардамон і карыцу расцерці ў белую пену. Дадаць апельсінавыя і цытрынавыя цукаты. Муку перамяшаць з разрыхляльнікам для цеста, прасеяць зверху і ўсё добра вымесіць. Цеста на 1-2 гадзіны паставіць на растойку. Затым цеста раскачаць на пасыпанай тоўстым пластом мукі драўлянай дошцы ў пласт таўшчынёй 1/3 см. З цеста выразаць кружкі дыяметрам 3 см і выпякаць на змазанай тлушчам блясе ў папярэдне нагрэтай да 175 С духавай шафе к. 15 хвілін да з'яўлення светла-карычневай скарыначкі. Адразу ж зняць з бляхі і астудзіць на кухоннай рашотцы. Куверцюр растапіць на цёплай вадзяной лазні, запоўніць ім скручаны з пергаментнай паперы кулечак, упрыгожыць ім печыва і затым абсушыць

    Катэгорыя: Печыва | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 287 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar