Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Печыва

    ГАРБУЗОВЫЯ АБАРАНКІ

    На 12 порцый:

    -1 кг мукі,

    -1 ст. л. солі,

    -50 г дрожджаў,

    -4 ст. л. расліннага алею,

    -200 г пладовай мякаці гарбуза,

    -50 г міндальнай саломкі

     

    1.Прасеяць муку ў вялікую міску. Змяшаць з соллю. Злёгку разагрэць 600 мл. вады і растварыць у ёй дрожджы. Дадаць да мукі ваду з дрожджамі, раслінны алей і замясіць цеста. Накрыць дражджавое цеста вечкам і паставіць у цёплае месца на 30 хвілін.

    2.Нацерці на тарцы пладовую мякаць гарбуза і дадаць да дражджавога цеста. Калі трэба, дадаць яшчэ трохі мукі.

    3.Зрабіць з цеста 12 шароў. Зрабіць у сярэдзіне кожнага вялікую адтуліну, каб атрымаліся абаранкі. Нагрэць духоўку да 200. Закіпяціць вялікую колькасць падсоленай вады і акунуць туды кожны абаранак з дапамогай шумоўкі на 1/2 хвіліны.

    4.Затым выкласці абаранкі на бляху, высцеленую паперай для выпякання, пасыпаць міндалем і выпякаць у духоўцы 2 хвіліны і затым абавязкова даць застыгнуць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Печыва | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 284 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar