Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Печыва

    АРЭШКІ ДА СВЯТА

    -мука - 350 г

    -смятана - 100 г

    -масла сметанкавае - 150 г

    -цукар - 1 ст. лыжка

    -цукар ванільны - 0.5 пакуначка

    -яйка - 1 шт

    -малако згушчонае варанае - 1 банка

    -ядра грэцкіх арэхаў смажаныя - колькі сыдзе

    -пудра цукровая - па густу

    -ці шакалад - па густу

     

    Прыведзены ніжэй рэцэпт арэшкаў дапаможа зрабіць вельмі смачнае печыва не толькі да свята, але і проста да добрага настрою. Спосаб падрыхтоўкі печыва з пясочнага цеста нескладаны, але рэцэпт арэшкаў патрабуе адмысловых формачак для выпечкі "шкарлупін". Хутка замясіць цеста з мукі, смятаны, масла, цукру, яйка і ванільнага цукру. Паставіць у халадзільнік на 40-50 хвілін. Раскачаць цеста ў тонкі пласт, формачкай ці маленькай шкляначкай выразаць невялікія кружочкі. Выкласці іх у формачкі для выпякання арэшкаў і спячы ў духоўцы. Атрыманыя палоўкі арэшкаў ("шкарлупіны") астудзіць і напоўніць іх вараным згушчоным малаком. У адну палоўку ўкласці ядзерка смажанага грэцкага арэха і сляпіць з другой палоўкай. Завяршаецца рэцэпт арэшкаў упрыгожваннем печыва. Гатовыя арэшкі можна пасыпаць цукровай пудрай ці памачыць у растоплены шакалад.

    Катэгорыя: Печыва | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 174 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar