Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гістарычныя кухні

    РЫБНЫ ПАВЕТРАНЫ ПІРОГ

    - 500 г нарэзанай кубікамі паляндвіцы марской рыбы,

    - 70 г цёртага сыра,

    - 2 ст. лыжкі сечанай зеляніны,

    - 2 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    - 2 ст. лыжкі мукі,

    - 1/4 л малака,

    - 2 яйкі,

    - соль,

    -прыправы - па густу,

    - аліўкавы алей.

     

    Сметанкавае масла растапіць на патэльні, спасераваць у ім муку, гэту масу развесці малаком і давесці да кіпення. Зняць з агню. Дадаць зеляніну, сыр, соль і жаданыя прыправы.

    Змяшаць з папярэдне ўзбітымі жаўткамі - атрымаецца соус. Парэзаную кубікамі рыбную паляндвіцу патушыць у аліўкавым алеі і абліць соусам.

    Асцярожна размешваючы, дадаць узбітыя бялкі. Форму вышмараваць аліўкавым алеем і выліць у яе масу.

    Запякаць пірог у духоўцы, пакуль яго паверхня не стане залацістай. Сервіраваць вельмі тонкімі лустачкамі цытрыны (на банкетным стале Лукулла і цытрыны таксама былі).

    Катэгорыя: Гістарычныя кухні | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar