Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гістарычныя кухні

    ЛУКУЛЛАЎСКАЯ ЗАПРАВА

    - 327 г (рымскі фунт) белага сухога віна (у наш час лепш узяць шампанскае),

    - сок труфеляў і шампіньёнаў,

    - 5 лыжак белага соусу,

    - 1 цытрына,

    - часнык,

    - зеляніна,

    - чырвоны перац.

     

    Закіпяціць паўпляшкі віна (шампанскага) разам з адціснутым сокам труфеляў і шампіньёнаў, пакласці часныку, зеляніны і трохі чырвонага перцу.

    Дадаць 5 лыжак выкіпячанага белага соусу, размяшаць, яшчэ раз давесці да кіпення, працадзіць скрозь сурвэтку, выціснуць сок з адной цытрыны і старанна размяшаць.

    Катэгорыя: Гістарычныя кухні | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 361 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar