Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЗАПЕЧАНЫЯ ЯБЛЫКІ З ГАРБУЗОМ

    -0,5 кг яблыкаў

    -100-150 г гарбузы

    -2 ст.л. карыцы

    -1-2 ст.л. цукру

     

    1. Яблыкі вымыйце, абсушыце, выміце асяродак.

    2. Гарбуз натрыце на тарцы, дадайце цукар, карыцу.

    Нафаршуйце яблыкі начыннем.

    3. Выкладзіце яблыкі ў форму, дадайце на дно ледзь-ледзь вады.

    4. Зачыніце іх зверху фальгой і запякайце 20 хвілін пры 180°С.

    5. Затым фальгу зніміце,

    пасыпце яшчэ цукрам запякайце яблыкі яшчэ 10-15 хвілін.

    Запечаныя яблыкі з гарбузом можна падаць як самастойную страву

    ці з рассыпістым рысам.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (03.12.2014)
    Праглядаў: 310 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar