-яблыкі (без асяродку) - 4 шт.
-ажына - 1 шклянка
-цукар (трысняговы) - 1 ст.л.
-цытрынавы сок - 15 мл
-бутэрбродная паста - 1 ст.л.
Нагрэйце духоўку да 180 С.
Вострым нажом надрэжце скуру па вертыкалі праз раўнамерныя
прамежкі і пакладзіце яблыкі ў гарачатрывалы посуд.
Змяшайце ажыну з цукрам
і закладзіце сумессю асяродак кожнага яблыка.
Апырскайце цытрынавым сокам і пакладзіце кропельку пасты.
Шчыльна зачыніце і запякайце 40 - 45 хвілін,
пакуль яблыкі не стануць мяккімі.
Падавайце ў цёплым выглядзе з лыжкай ёгурта.
|