Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ФАРШАВАНЫЯ ПЕЧАНЫЯ

    -яблыкі (буйныя) - 6 шт.

    -разынкі – 20 г

    -яйка - 1 шт.

    -ванільны цукар - 1 пакуначак

    -цукар - 1 ст.л.

    -тварог - 2 ст.л.

    -гарбата (нямоцная) - 1 кубак.

     

    За гадзіну да падрыхтоўкі стравы пакласці разынкі ў гарбату.

    Ачысціць ад лупіны 2 яблыка, разрэзаць іх на 4 часці, выняць семечкі і

    нарэзаць на долькі, пакласці ў рондаль, дадаць 4 сталовыя лыжкі вады.

    Рондаль зачыніць вечкам.

    На моцным агні давесці да кіпення, пасля чаго паменшыць агонь

    і варыць яшчэ 8 хвілін.

    Зняць з агню рондаль

    і ўзбіць драўлянай лыжкай яблычную масу ў пюрэ.

    З 4 пакінутых яблыкаў выняць асяродак,

    зрабіўшы даволі глыбокае выманне.

    Разагрэць духоўку да 220С. Яечны жаўток адлучыць ад бялку.

    Увесці жаўток, тварог, цукар і ванільны цукар у яблычнае пюрэ.

    Узбіць у моцную пену бялкі і асцярожна ўвесці ў атрыманую масу.

    Разынкі выняць з гарбаты, абсушыць сурвэткай

    і таксама дадаць у яблычную масу.

    Нафаршаваць масай яблыкі і загарнуць кожнае ў алюмініевую фальгу.

    Пакласці яблыкі на бляху і выпякаць 35 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (04.12.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar