Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ПЕЧАНЫЯ ЯБЛЫКІ Ў МІНДАЛЬНЫМ БІСКВІЦЕ

    -міндаль (сечаны) – 50 г

    -сухафрукты – 50 г

    -ром - 2 ст.л.

    -цэдра (цёртая) і сок - 1/2 цытрыны

    -яблыкі - 4-6 шт.

    -тлушч (для формы)

    -яйка - 3 шт.

    -цукар – 60 г

    -мука – 60 г

    -міндаль (молаты) – 50 г.

     

    Міндаль без дадання тлушчу падрумяніць на патэльні з пакрыццём.

    Сухафрукты нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Змяшаць з міндалем, ромам і цытрынавай цэдрай.

    Яблыкі ачысціць ад лупіны, выразаць насенныя скрыначкі.

    Апырскаць яблыкі цытрынавым сокам.

    Напоўніць масай з міндаля і сухафруктаў.

    Перакласці іх у змазаную тлушчам форму.

    Нагрэць духоўку да 175 С. Адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Змяшаць жаўткі з цукрам да атрымання крэму.

    Бялкі ўзбіць з соллю ў густую пену.

    Дадаць да жаўтковай масы прасеяную муку і міндаль,

    а затым увесці ўзбітыя бялкі.

    Бісквітную масу выкласці паміж яблыкамі і разраўняць.

    Выпякаць каля 35 хвілін да утварэння жаўтлява-карычневай скарыначкі.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (04.12.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar