Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў ТВАРОГАВЫМ ЦЕСЦЕ

    -мука пшанічная – 100 г

    -цукар - 1 ст.л.

    -тварог – 100 г

    -маргарын – 100 г

    -яблыкі - 2 шт.

    -сіроп цукровы - 2 шклянкі

    -цэдра - 1/2 цытрыны

    -соль,

    -карыца - па густу

    -цукар - для вобмешкі.

     

    На апрацоўчую дошку прасеяць муку з соллю, сабраць яе горкай,

    зрабіць паглыбленне, дадаць у яго працёрты тварог, сечаны маргарын

    і замясіць густое аднастайнае цеста.

    Затым раскачаць яго ў прастакутны пласт і нарэзаць квадраты,

    якія адпавядаюць велічыні яблыкаў.

    Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку і прыпусціць да паўгатовасці

    у цукровым сіропе з цытрынавай цэдрай

    ці разведзенай цытрынавай кіслатой.

    Затым яблыкі выняць, даць сцячы сіропу, пакласці на сярэдзіну

    квадрата з цеста, пасыпаць цукрам і карыцай.

    Злучыць процілеглыя канцы квадратаў, вышмараваць узбітым яйкам

    і запекчы яблыкі ў цесце ў добра нагрэтай духоўцы.

    Пры падачы пасыпаць цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 298 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar