Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ "ФАНТАЗІЯ"

    -яблыкі (кіслявыя) - 4 шт.

    -сметанкавае масла – 30 г

    -апельсін - 2 шт.

    -марцыпанавая маса – 200 г

    -карыца - 1 г.л.

    -кедравыя арэшкі – 60 г

    -фісташкавае марозіва – 500 г

    -амарэта - 40 мл

    -фісташкі (сечаныя) – 30 г.

     

    Нагрэць духоўку да 200 C. Яблыкі разрэзаць напалову

    і выдаліць асяродак.

    На адной палоўцы кожнага яблыка пакінуць па пладаножцы.

    Вышмараваць тлушчам форму для запеканняў і пакласці туды яблыкі.

    Адціснуць сок з 1 апельсіна і паліць яблыкі сокам.

    Раскласці па-над яблычнымі палоўкамі сметанкавае масла ў шматках.

    Запякаць 20 хвілін. Зрэзаць адмысловым нажом некалькі палосак цэдры

    з пакінутага апельсіна, пакінутую нацерці на тарцы.

    Разрэзаць плод напалову і адціснуць з яго сок.

    Замясіць цэдру апельсіна з марцыпанавай масай, карыцай

    і кедравымі арэшкамі.

    Выняць з духоўкі запечаныя яблыкі.

    Раскласці марцыпанавае начынне па палоўках яблыкаў

    і запякаць у духоўцы на працягу 15 хвілін.

    Размарозіць марозіва і зрабіць з яго пюрэ.

    Перамяшаць з амарэта.

    Раскласці фісташкавы соус па 4 талеркам

    і выкласці на іх печаныя яблыкі.

    Упрыгожыць сечанымі фісташкамі і палоскамі апельсінавай цэдры.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar