Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ПА-БАЛГАРСКУ

    -яблыкі - 6 шт.

    -ванільны крэм - 1 шклянка

    -арэхі (здробненыя) – 30 г

    -міндаль,

    -разынкі - па густу

    -сметанкавае масла – 60 г

    -чырвонае віно – 375 г

    -печыва (мяккае) - 6 шт.

    -мармелад з парэчкі - 1 ст.л.

    для ванільнага крэму:

    -малако – 125 г

    -бульбяны крухмал - 0.9 ст.л.

    -сметанкавае масла - 1 ст.л.

    -цукар – 60 г

    -яйка (жаўток) - 1 шт.

    -ванільны цукар - 1/2 пакуначка.

     

    Вымыць і выняць з кожнага яблыка асяродак.

    Міндаль, разынкі, арэхі і ванільны крэм змяшаць

    і гэтай сумессю напоўніць яблыкі.

    Форму для запекання вышмараваць маслам, пакласці на яе яблыкі,

    усё заліць віном, зачыніць вечкам і паставіць тушыць датуль,

    пакуль яблыкі не стануць мяккімі.

    Кожны яблык пакласці на печыва, на яблык - мармелад,

    і ўсё заліць гарачым віном. Ванільны крэм.

    Паказаныя кампаненты злучыць, размяшаць на паравой лазні

    да атрымання кремападобнай масы.

    Даць астыць і пасля гэтага ўзбіць.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (04.12.2014)
    Праглядаў: 322 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar