Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў ГРЫЛЬЯЖЫ

    -яблыкі - 3 шт.

    -цукар - 6 ст.л.

    -сланечнікавы алей - 1 ст.л.

     

    Вышмараваць патэльню алеем, усыпаць цукар і трымаць на агні,

    пакуль цукар не растворыцца і не набудзе залацістае адценне.

    Затым пакласці ў яго пласт яблычных долек і,

    падтрасаючы патэльню, сачыць, каб цукар раўнамерна пакрыў іх.

    Каб астудзіць долькі і каб яны не прыліпалі да рук,

    трэба кожную дольку ў асобнасці хутка апусціць у халодную кіпячоную ваду.

    Адразу падаць на стол.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (04.12.2014)
    Праглядаў: 317 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar