Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў КАРАМЕЛІ ПА-КІТАЙСКУ

    -яблыкі (цвёрдыя) - 6 шт.

    -цытрынавы сок - па густу

    -алей - для смажання ў фрыцюры

    -мука – 100 г

    -крухмал – 15 г

    -яйка (бялок) - 3 шт.

    -малако - 150 мл

    -цукар – 280 г

    -кунжутнае насенне - 1 ст.л.

    -масла - для змазкі.

     

    Падрыхтуйце яблыкі, ачысціўшы іх ад скуркі і асяродку

    і нарэзаўшы чацвярцінкамі.

    Апырскайце іх цытрынавым сокам, каб яны не пацямнелі.

    Разагрэйце масла ў фрыцюрніцы.

    Змяшайце ў місцы муку з крухмалам.

    Зрабіце ў цэнтры паглыбленне, ўліце туды малако з бялкамі

    і перамяшайце. Адстаўце на 10 хвілін.

    Яблыкі акунайце ў цеста затым невялікімі партыямі

    абсмажвайце ў масле (1 хвіліна).

    Выкладзіце іх на папяровую сурвэтку і трымайце ў цяпле.

    Растварыце цукар у 150 мл вады і давядзіце да кіпення.

    Варыце, пакуль сіроп не стане залаціста-карычневым.

    Змяшайце яго з кунжутным насеннем.

    Да гэтага моманту вы павінны падрыхтаваць 6 змазаных маслам

    сервіравальных місачак.

    Пастаўце на стол місачкі з ледзяной вадой.

    Яблычныя долькі пагрузіце ў карамель

    і пакладзіце па 4 на кожную сервіравальную талерку.

    Госці павінны апускаць па дольцы яблыкаў у ваду,

    каб карамель зацвярдзела.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (03.12.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar